Artık 720P Ve Üstü Film Değilse İzlediğim İzliyemiyorum
-
Arkadaşlar ne yapacağım bu durumdan ötürü
sinemaya gitmeyi tergedim bu yüzden evdeki düzeneğimde fena değil yani
-
evet bendede aynı durum war 2 bucuk senedir sinemadaki görüntü ses kesmiyo hiç, HD nin gözünü seviyim :D daha düşün bluray aldıgımızı :D biz bluray rip izliyoz ama çok az kayıpla 20 gb lık filmler 15 gblık filmler war bende onlar tek kelime ile muhteşem :)
-
Kısacası zengin hastalığı diyorum ben buna benim gibi olanları görmek ne güzel, :P
-
106 ekran LG FullHD TV
Popcorn Hour A-110
5+1 phlips 600watt ses sitemi.
:D
-
Bu konuya fakir kullanıcıların mesaj yazması yasaklanmıştır
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
Bu konuya fakir kullanıcıların mesaj yazması yasaklanmıştır
-----------------------------Bizim neyimiz eksik...
Benim tek sorunum İnternet . Evde Projeksiyonum, Yeterli düzeyde ses sistemim var ama internetten 1 kerede hiç hat gitmeden 4GB bile çekemiyorum :S
-
1024 le harikalar yaratmak bu olsa gerek:)Mirrors indirdim 15 gb ekran kartım kaldırmadı.Ses ve görüntü uyumu yoktu sildim bende:)çok koydu ama.Şimdi daha da riplenmişleri arıyorum
-
-
aynı dertden bende muzdaribim 40 parttan aşağı filmleri indirmiyorum 12 partdan aşağı dizilerin yanından bile geçmiyorum bi doktora görünmek lazım bence sinemaya bile anca imax salonda hangi film oynarsa ona gidiyorum.
-
geçen deneme amaçlı 15 saniyelik bi 720p indirdim, bilgisayar donup donup gösteriyordu, bu yüzden divxe devam
-
samsung flat monitörümde 10 yıllık teyibin tek hoparlörüyle (hoparlörum yandı) film izliyorum hemide yanında çekirdek. :D
Toplam Hit: 3435 Toplam Mesaj: 32