Artık Bir Anlam Veremiyorum.Ya Siz.
-
Yıllardır İnternetten Haber Okuyorum..
Şu MAvi Marmara İsimli Gemi Olayından Sonra Teror Faaliyetlerinde %200 Hızlanma Olduğunu Görüyorum..
Ve Yazılan Yazıların Altındaki Yorumları Okuyorum da....
İSRAİL in PKK yı Beslediğini ve Üzerimize Koz Olarak Kullandığını Hala Kimse GÖREMİYORMU ?
Yoksa İyice Körleştiridikmi..
Gazetenin Ana Sayfasında Tam SAYFA Çıplak Manken... Ufak Bir Kare içinede Hakkaride 4 Şehit..
Kusura Bakmayın ama .. Ben Böyle Devranın sülalesini s.....
-
bana yararı olmayan kilisenin papazınıda ben ...
-
Bunlar mason kaynaklı medyanın ürünleri diyorum.
-
Hepsi herşeyin farkında dostum. Ben askerliğimi hakkaride yaptım ve dönen dümenleri az çok biliyorum. Terör general sıfatındaki bazı insanların ekmek kapısından başka bişey değil
-
aynen bende fıttırma noktasındayım a.q 3 gunde bir insana 6 kere ceza kesılırmı ? kagıt kürek tamam wergi lewasi araçda yok yaz adamlara bne kadar kanunsuz işler yapıor a.q bir şey yok bizim gibi ufak işler cevirenlere yazıorlar 1000 Tl para yatırdık 6 cezaya a.q böyle dewletın nefret edesım gelıor 5 paralık memura yalwar yalwar neymıs efendım hız sınırı aşilmiş bir insana 93 le radar cezasi kesilirmi a.q delircem
-
kimlerin beslediği ortada.peki pkk'nın hiç suçu yok mu ? Bende yıllardır haber dinlerim.Unutma! İlker Paşa bir kısım basına hain dedi.Neden dedi, niçin dedi ? Sadece hainleri İlker Paşamı farkediyor.Yoksa biz okuduğumuzu anlıyormuyuz ?
-
Nefes filminde komutanın repliklerinden biri:
"45 saniyeliğine kahraman olursunuz."
-
su veren itfaiyenin hortumunu skeym
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Nefes filminde komutanın repliklerinden biri:
"45 saniyeliğine kahraman olursunuz."
-----------------------------
şehit olanlar tek tük olduğunda genelde o 45 saniye bile olmuyo -
Afyon bunu yazdı:
aynen bende fıttırma noktasındayım a.q 3 gunde bir insana 6 kere ceza kesılırmı ? kagıt kürek tamam wergi lewasi araçda yok yaz adamlara bne kadar kanunsuz işler yapıor a.q bir şey yok bizim gibi ufak işler cevirenlere yazıorlar 1000 Tl para yatırdık 6 cezaya a.q böyle dewletın nefret edesım gelıor 5 paralık memura yalwar yalwar neymıs efendım hız sınırı aşilmiş bir insana 93 le radar cezasi kesilirmi a.q delircem
-----------------------------memur görevını yapsa suc yapmasa gene suc. sizin gibilere yaranılmaz..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
Afyon bunu yazdı:
-----------------------------memur görevını yapsa suc yapmasa gene suc. sizin gibilere yaranılmaz..
-----------------------------Faşist pezevenk :D