Artık Bunlar Olmamalı!(Serdar Ortaç)
-
Bir arkadaşın profilinde gördüm Serdar'ın şarkısını paylaşmış.Klip başlar başlamaz "hadi lan!" dedim.Artık özgün olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=ibXSXq-7wMY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg
-
Hajı,serdar kolpacının önde gideni zaten senin o beklentilerini serdar karşılayamaz.Söylediğine katılıyorum fakat orjinal işler yapanlarda var.Serdar zaten onlardan olmadı hiç bir zaman.
-
Su bu serdar ortaç denilen adamın yapımcılarında ben sanmıyorum aga bak şuna benzer birşey yapalım dediğini. Yapımcılar klip çekenlerin yönetmenlerin işidir diye düşünüyorum. Sevdiğim bir sanatçı değildir, daha öncede bir kaç kişi aynı şeyleri yapmıştı yazık yaratıcılık yok boşu boşuna mezun olan adamlar paraların mına koyuyorlar. ne cevherlar var kimbilir oralıkta. reklam yapmayı bile beceremeyen adamlar var salak salak reklam çekiyorlar.
-
Hani bide bir sürü insan takip ediyor.Biz etmesek bile çok takip edeni var.Bunu bile bile bir insan çalıştığı adamlara dikkat etmez mi?
-
Bu klipleri kopya etmekte aptallık la hiç demiyolar ulan biz bunu yapıyozda kaç milyon insan var bu klibin çalıntı olduğunun anlaşılmaması milyonda kaç olabilir diye sorar kendine :D
ÖSYM dede aynı olay yediler bir halt hiç sormadılar 2 milyon öğrenci aileler öğretmenleri vs. vs. eder 5 milyon. hiç sormadılar la bu Türk milletinin bu olayları çözme olasılığı milyonda kaç diye... :D
değilmi la?
-
Bizleri kültürsüz dünyadan bi-haber insan sınıfı olarak değerlendiriyorlar belli ki.
-
Bu herifin fanları buna uyanmaz zaten, siktir et hocam müstehak onlara
-
ama arabalardan biri jagu biri kıraysler hacım. Fark Var!
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
ama arabalardan biri jagu biri kıraysler hacım. Fark Var!
-----------------------------Ona bakarsan biri bi yerimin kenarı diğeri Sting :D
-
hasiktir diyorum
resmen çin malı sting olmuş
-
an itibariyle beyaz showda saçmalanıyodu.. playlist bitimlerinin böyle olmasına uyuz oluyorum :D