Artık Evlilik Bana Basit Geliyor
-
evlilikle toplumun yapı taşı aileyi kurarsın eşine çocuklarına faydalı olmayı öğrenirsin ondan sonra topluma vatanına faydalı olmaya geçersin netice bunlar bi süreçtir rahmetli dedemin bir sözü vardı kendi ailesi olmayan ev yönetmeyi aile geçindirmeyi ögrenmeyen adamdan devlet yönetmesini bekleme diye (bunun gibi bir şeydi unutmuş olabilirim) burdan pay çıkarmak lazım.
-
evlilik iyidir. düğün dernek filan
çıkar oynar kurtlarını dökersin. güzel kızları kesersin pasta limonata yer içersin.
evlilik güzeldir güzel
yanlız ben evlenmeyi değilde düğünleri seviyom sanırım :D
-
Taşıyıcı anne arıyorum:)
-
Bir uyuyabilsem her haltı yaparım da(evlilik dahil) 3 günde bir adam gibi uyku uyuyorum. Bakalım ilerde değişen birşeyler olucak mı? Tabi bu durum bana özel sen de topluma ayak uydur hocam. Dedikleri gibi dünyayı sen mi kurtarcan? Benim görüşüm bu ama s. et beni daha yaş 16:D
-
aga sen aşık olmamışssın..
-
Bü dünyada topluma ve insanlığa yapılabilecek en büyük fayda
Topluma güzel birey kazandırmaktır
Tabi bunu evlenmeden yapmak bence mümkün değil
Öle düşün biraz
Evlenmek insanı Yarımken Tam yapar! -
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
Bizim bekarlar cayır cayır karıları boşamaya başlamışlar bile :)
-----------------------------başka söze gerek yok bence dayı gayet iyi bir cevap vermeiş :D
-
Konu bence evlenmeden çıkarılıp, kadın gibi gereksiz bir varlığın varlığına değinmek daha doğru olur.Tövbe haşa Allah'ı yargılayacak bir söz söylemek istemedim.Fakat bana göre gereksiz olan kadının, o göze, hislere ve nefse hoş gelen bedensel uzuvlarına aslında ihtiyacımız olmadığıdır.Bunuda yanlış yargılamayın erkek erkeğe demiyorum.Bence artık cinselliği düşünmekten çıkıp doğru şeylere yönelmek lazım, az bir şu nefsi dizginlesek kadınlara ve sexual atraksyonlara ihtiyacımız olmadığını açık bir şekilde görebiliriz.
-
forcarbon bunu yazdı:
aga sen aşık olmamışssın..
-----------------------------evet evet doğru cevap bu
sanırım arkadaş aşık olmadığı için hayat boş pompala coş mantığıyla bakıyor :)
-
Esconda bunu yazdı:
Konu bence evlenmeden çıkarılıp, kadın gibi gereksiz bir varlığın varlığına değinmek daha doğru olur.Tövbe haşa Allah'ı yargılayacak bir söz söylemek istemedim.Fakat bana göre gereksiz olan kadının, o göze, hislere ve nefse hoş gelen bedensel uzuvlarına aslında ihtiyacımız olmadığıdır.Bunuda yanlış yargılamayın erkek erkeğe demiyorum.Bence artık cinselliği düşünmekten çıkıp doğru şeylere yönelmek lazım, az bir şu nefsi dizginlesek kadınlara ve sexual atraksyonlara ihtiyacımız olmadığını açık bir şekilde görebiliriz.
Profilinin altındaki ördek resmini şimdi daha iyi anlıyorum.