Artık Niye Herkes Rap Sölüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:
    -----------------------------

rapmy anladgım kadaryla rap ten bi gıdım anlamıosun.. o dedgın grup moda xl deıl mode xl dır ayrıca grup olarak iki kişiler 2 tane bandrollu albumlerı var bunun yanı sıra 3. albumlerıde yolda.

Şimdi oratalarda cok fena türedi böle kolpa rapperlar zaten cogu bı anlık heves onların 3 sarkı yapıp bırakıolar bu arkadaslar genelde lısede oluolar(: ve coguda senın gıbı rapten bı haberler undergrounddan haberlerı yok :) 

Demişsin pit10 yeni kral falan öle bişi yok çünkü adamın daha albumu yok var ama free (: elle tutulur bişiler olması için önce bi bandrollü albüm olması lazım ..

Bu arada sagopa rap yapmıo bunu kendıde soledi bi rprtajda.. 

Bide demişsinki kımse rock yapmıo falan fılan ..senin bence müzik piyasasından haberin yok :D 

sen ne diyon hocam ya pit10 un 2 tane albüme var ve birisi canka ile yani pit10 tek yaptığı müziğide var sen bunu biliyomuydun sen galiba rap sitesine girmiyon gir bak ceza ve sogopa varmı ben cezacıyım ve undergraund rap önde tutmak için undergraund çılar her şeyi yapar sen bunu biliyomuydun sus can hocam rap rap rap haha güleyim rock muş ulan kimi tanıyon ceza gibi sagopa gibi yükselmiş rapçıları söle bana hadi dünyada tanıdığın ve herkes tarafında bilinen rock cu hadi sus can 

http://garage.yforum.net Sitemi Tanıtıyorum Reklam Deil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    gfb_soldier bunu yazdı:

rapmy anladgım kadaryla rap ten bi gıdım anlamıosun.. o dedgın grup moda xl deıl mode xl dır ayrıca grup olarak iki kişiler 2 tane bandrollu albumlerı var bunun yanı sıra 3. albumlerıde yolda.

Şimdi oratalarda cok fena türedi böle kolpa rapperlar zaten cogu bı anlık heves onların 3 sarkı yapıp bırakıolar bu arkadaslar genelde lısede oluolar(: ve coguda senın gıbı rapten bı haberler undergrounddan haberlerı yok :) 

Demişsin pit10 yeni kral falan öle bişi yok çünkü adamın daha albumu yok var ama free (: elle tutulur bişiler olması için önce bi bandrollü albüm olması lazım ..

Bide demişsinki kımse rock yapmıo falan fılan ..senin bence müzik piyasasından haberin yok :D 

sen ne diyon hocam ya pit10 un 2 tane albüme var ve birisi canka ile yani pit10 tek yaptığı müziğide var sen bunu biliyomuydun sen galiba rap sitesine girmiyon gir bak ceza ve sogopa varmı ben cezacıyım ve undergraund rap önde tutmak için undergraund çılar her şeyi yapar sen bunu biliyomuydun sus can hocam rap rap rap haha güleyim rock muş ulan kimi tanıyon ceza gibi sagopa gibi yükselmiş rapçıları söle bana hadi dünyada tanıdığın ve herkes tarafında bilinen rock cu hadi sus can 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

rap falan ters şeyler özgün müzik  rulas (H)  

ha bide ramsmtein :D koy ver gersine  gitsin :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    hayır rapmy bende rap dinlyen birisiyim (sagopa severim)  çoğalması güzel babında şettirdim..

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    rapmy ne amaclıorsun hoca...ne istiorsun bilelim...hani bişi paylaşalım gbi bir derdin de yok gordugum kadarıyla...tmm rap kral en büyük rap oldumu?kabul ettik rap en iyi müzik ama rock ve metale bulaşma...müzik evrenseldir,once müziğe-müzik türüne saygı göstermeyi öğrenmelisin...herkesin görüşü farklıdır,zevkler ve renkler tartışılmaz...belki senın gözünde en büyük rap ama benım gozumdede metaldir...kendini bulursun metalde cünkü,gercekliktir...hayattır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapmy
    rapmy's avatar
    Erkek
    Frosttear bunu yazdı:
    rapmy ne amaclıorsun hoca...ne istiorsun bilelim...hani bişi paylaşalım gbi bir derdin de yok gordugum kadarıyla...tmm rap kral en büyük rap oldumu?kabul ettik rap en iyi müzik ama rock ve metale bulaşma...müzik evrenseldir,once müziğe-müzik türüne saygı göstermeyi öğrenmelisin...herkesin görüşü farklıdır,zevkler ve renkler tartışılmaz...belki senın gözünde en büyük rap ama benım gozumdede metaldir...kendini bulursun metalde cünkü,gercekliktir...hayattır...
    o senin fikrin dostum biz yaygınız artık forumlarda böle konu açıyoruz çünkü rock ve metal anti bizim için anladınmı biz bunun peşindeyiz biz bi kişşiyi bile rap çı yaparsak bizim için bi gururdur bu ben sizi anlıyorum hemde çok iyi herkesin kafasını dinlendirdiği bi müzik türü vrdır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Ben black metal dinliyorum. Adam gibi dinliyen , tiki olmayan 40.000 kişiyi geçmez DÜNYADA. Biz bize yetiyoruz. Ayrıca Black metal gibi müzik türlerini herkes anlayamaz. Örneğin ben BURZUM başta olmak üzere bir çok grup dinliyorum. Bazı gruplaru 1000 kişi den fazlası bilmiyor benim dinlediğim. RAP piyasa bir müzik. Black metal anlamlı yüklü felsefesi olan bir müzik. Rap,pop vs dinleyen adamın 23-22 dak'lık şarkılara dayanabileceğini sanmam ve ummam zaten. Bizbize yetiyoruz dediğim gibi siz olun 9 milyar kişi isterseniz. umrumuzda değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

rapmy bunu yazdı:
    Frosttear bunu yazdı:
    o senin fikrin dostum biz yaygınız artık forumlarda böle konu açıyoruz çünkü rock ve metal anti bizim için anladınmı biz bunun peşindeyiz biz bi kişşiyi bile rap çı yaparsak bizim için bi gururdur bu ben sizi anlıyorum hemde çok iyi herkesin kafasını dinlendirdiği bi müzik türü vrdır

Senin Metal hakkında birazcık bilgin varsa ben şurda boynumu keser Tahribata banner yaparım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    rapmy bunu yazdı:
    gfb_soldier bunu yazdı:

sen ne diyon hocam ya pit10 un 2 tane albüme var ve birisi canka ile yani pit10 tek yaptığı müziğide var sen bunu biliyomuydun sen galiba rap sitesine girmiyon gir bak ceza ve sogopa varmı ben cezacıyım ve undergraund rap önde tutmak için undergraund çılar her şeyi yapar sen bunu biliyomuydun sus can hocam rap rap rap haha güleyim rock muş ulan kimi tanıyon ceza gibi sagopa gibi yükselmiş rapçıları söle bana hadi dünyada tanıdığın ve herkes tarafında bilinen rock cu hadi sus can

pit10nun  albumleri Astalavista ve benden nefret ediosunuz pit10 canka vs. olympos recordsdur..cezayla aynı muhabbet içinde bi kaç kere bulundum sen merak etme:) su an türk rapinin en iyi net sitesinin moderatörlerinin biriyle aynı sınfta okuyorum :)sen rock bitti diye bişey diyemezsin.türk rock pek yok pentegram vs. dısında ..ama zaten metalcılerın rockcıların cogu türkce dinlemez koçum :=) 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Frosttear bunu yazdı:
    abi boşver salla gitsin =)
    en büyük rap tamm hadi oldu mu =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 10404 Toplam Mesaj: 108