folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Asalaklardan Kurtulmak Lazım.

Asalaklardan Kurtulmak Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

Ben okul hayatım boyunca İstiklal marşı esnasında değil sigara içmek,hareket eden tek bir kişi görmezdim etrafımda ya da görmezdik etrafımızda..Küçüklüğün verdiği munzurlukla saga sola dönmek,hareket etmek,olagan şeylerdi fakat biz o yaşta onu bile yapmazdık..Videoda Kocaman Eşekler bağımsızlığın simgelerinden olan İstiklal marşına dahi saygı göstermiyor..Gün geçtikçe aramızdaki asalaklar çoğalıyor gibime geliyor..Ülke için birşey yapmayıpda bu ülkede rahatça yiyip içen s.çan sayısında artış görüyorum...
    (Aslında o kişileri durumu kötü olan ülkelere götüreceksin değil üniversite okumak,silahların sesinden g.t korkusuna evinden çıkabilecek mi? Allah'a şükür öyle bir derdimiz yok.Unutmayın ki;birşeyin değeri kaybedilince anlaşılır...)

EŞEKLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    youtube a atabilcen mi bi zahmet ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abi o esnada türkü şakırdayan aborjinler var eğitimimi sürdürdüğüm yerde ; istiklal marşını nickelback vari bir parça sanıyor heralde arkadaşlar .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    o.ç dıecen analarına yazık yha :S bölelerını sallandırcan kı ıbretı alem olsun

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Analarına küfür edicem rene abi kızacak:@

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

5u13Ym4n bunu yazdı:
    -----------------------------

anasına niye yazık amk? demekki anası iyi yetiştirememiş... suç onun değil, anasının suçu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=864sjslM1Fw&eurl=http://www.hayaletim.net/istiklal-marsina-saygi-boyle-olur-duygulanmamak-elde-degil-t18768.html?s=a5ffcca34a6ccebe186a4db4

adam tam türkçe konuşamıyor amam 3,07 dk ayırıp sonuna kadar izleyin LÜTFENNNNNN

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Sözüm Ona Bunlarda Kendilerini Solcu Olarak Etiketlendiren, Ama Gel Görki Sol İle Alakaları Bile Olmayani Popülerist Siyasi Görüşe Sahip;

Bir Avuç O.Ç.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek
    insanmı bunlar yaa? a.q şerefsiz bij leri.ALLAH  belanızı versin.o siğarayı al ananın mında iç sırıtcanıza elinizi kıçınıza baglıcanıza adam gibi durun laaaaannn.bu vatan sizemi kaldı eyvahlarım olsuuun

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    daha yeni banım kalktı küfürden gene edicem zor duruyorum :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

5u13Ym4n bunu yazdı:

anasına niye yazık amk? demekki anası iyi yetiştirememiş... suç onun değil, anasının suçu

Biz yine küfür etmeyelim Cumadan şimdi geldim..Bir avuc mal için günaha giremem fakat Athzai dogru söylüyor suç analarının,adam gibi yetiştirmeyenlerin...
Toplam Hit: 2692 Toplam Mesaj: 17