Asalaklardan Kurtulmak Lazım.
-
Ben okul hayatım boyunca İstiklal marşı esnasında değil sigara içmek,hareket eden tek bir kişi görmezdim etrafımda ya da görmezdik etrafımızda..Küçüklüğün verdiği munzurlukla saga sola dönmek,hareket etmek,olagan şeylerdi fakat biz o yaşta onu bile yapmazdık..Videoda Kocaman Eşekler bağımsızlığın simgelerinden olan İstiklal marşına dahi saygı göstermiyor..Gün geçtikçe aramızdaki asalaklar çoğalıyor gibime geliyor..Ülke için birşey yapmayıpda bu ülkede rahatça yiyip içen s.çan sayısında artış görüyorum...
(Aslında o kişileri durumu kötü olan ülkelere götüreceksin değil üniversite okumak,silahların sesinden g.t korkusuna evinden çıkabilecek mi? Allah'a şükür öyle bir derdimiz yok.Unutmayın ki;birşeyin değeri kaybedilince anlaşılır...)
EŞEKLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ -
youtube a atabilcen mi bi zahmet ?
-
abi o esnada türkü şakırdayan aborjinler var eğitimimi sürdürdüğüm yerde ; istiklal marşını nickelback vari bir parça sanıyor heralde arkadaşlar .
-
o.ç dıecen analarına yazık yha :S bölelerını sallandırcan kı ıbretı alem olsun
-
Analarına küfür edicem rene abi kızacak:@
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------anasına niye yazık amk? demekki anası iyi yetiştirememiş... suç onun değil, anasının suçu
-
adam tam türkçe konuşamıyor amam 3,07 dk ayırıp sonuna kadar izleyin LÜTFENNNNNN
-
Sözüm Ona Bunlarda Kendilerini Solcu Olarak Etiketlendiren, Ama Gel Görki Sol İle Alakaları Bile Olmayani Popülerist Siyasi Görüşe Sahip;
Bir Avuç O.Ç.
-
insanmı bunlar yaa? a.q şerefsiz bij leri.ALLAH belanızı versin.o siğarayı al ananın mında iç sırıtcanıza elinizi kıçınıza baglıcanıza adam gibi durun laaaaannn.bu vatan sizemi kaldı eyvahlarım olsuuun
-
daha yeni banım kalktı küfürden gene edicem zor duruyorum :)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------anasına niye yazık amk? demekki anası iyi yetiştirememiş... suç onun değil, anasının suçu
Biz yine küfür etmeyelim Cumadan şimdi geldim..Bir avuc mal için günaha giremem fakat Athzai dogru söylüyor suç analarının,adam gibi yetiştirmeyenlerin...