folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Aselsan Gerçekleri Genç Dahiler

Aselsan Gerçekleri Genç Dahiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

diamonique bunu yazdı:

opensource2009 bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Bir de bunu okuyun beyler:

http://www.kirlioyunlar.net/v3//wordpress/?p=824

Ama artık bu devirler geride kaldı. Kalkınmanın önüne hiçbir şekilde geçilemeyecek.

Her mesajında bir fitne bir yandaşlık. Objektif olun biraz. Siteyi biraz inceledim bu sitede yazılan tek cümleye bile itibar edilmez. Vicdan sahibi insanlar olun biraz.

Yazılanın aksini ispat etmekte özgürsün.

Hayatında hiç TÜBİTAK ta bulundun mu? TÜBİTAK BİLTEN ve BİLGEM çatıları altında  toplanan bölümler  mesela TÜBİTAK UEKAE ye hiç girdin mi?

ben girmedim anlatsana nasıl bir yer :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

opensource2009 bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

Bir de bunu okuyun beyler:

http://www.kirlioyunlar.net/v3//wordpress/?p=824

Ama artık bu devirler geride kaldı. Kalkınmanın önüne hiçbir şekilde geçilemeyecek.

Her mesajında bir fitne bir yandaşlık. Objektif olun biraz. Siteyi biraz inceledim bu sitede yazılan tek cümleye bile itibar edilmez. Vicdan sahibi insanlar olun biraz.

Yazılanın aksini ispat etmekte özgürsün.

Hayatında hiç TÜBİTAK ta bulundun mu? TÜBİTAK BİLTEN ve BİLGEM çatıları altında  toplanan bölümler  mesela TÜBİTAK UEKAE ye hiç girdin mi?

ben girmedim anlatsana nasıl bir yer :)

Kilon 100 diyelim + - 5 yapıyorlar. 95 105 kilo aralığında değilsen kilo ile parmak izin ve taşıdığın chip uyumsuzsa bir yönde açılan kapı diğer yönde açılmıyor.İçeri girişin yok.Ve bilgi sızdırmak imkansız ötesi.Tüm departmanlar ayrı ayrı ve belirli kişiler girebiliyor.Ben bu belgeyi verecektim hadi bir giriyim yok.Ayrıca işe başlarken bir brifing ayrılırken başka bir brifing imzalıyorsun.Bilgilerin taşınması halinde TÜBİTAK'a Askeri'yeye ve Devlet'e bana istediğinizi yapabilirsiniz hakkı veriyorsun.Yani paylaşılan yazıda doğru noktalar ve isimler olabilir.Ama tamamını ele alırsak saçmalık.Ki zaten bu bilgilerde öyle önüne gelenin eline geçmiyor.Ne kaynak belli ne başka bir şey.Doğruluğundan kesin emin olunmayan birşeyin savunmasını yapmak saçmalık.Ki bu savunmaya karşılık vermek işin en saçma tarafı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutkun
    tutkun's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

bunuda orduya bağlarla yakında genelkurmay kendi mühendislerini öldürttü diye hiç şaşırmam.

Anladığım kadarıyla sen hala "ordu" ile "ordu içindeki hainler" kavramını ayırdedemiyorsun. Bu hain şerefsizler de bunu iyi kullanıyor...

Bilen konuşmuyor, konuşan bilmiyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Türkiyenin silah üretimleri/satın alımı/modernizasyonu tamamen dış ülkere bağlı olması bilindiği halde, aselsan mühendislerinin yok edilmesi tesadüf eseri değil. Gelişim ve teknoloji göze batıyor ve böyle insanlar bu ülkede iyi korunmamakta . Basit bir bürokrata harcanan koruma ekibinin % 10unu bunlara sağlasalar ortada faili meçhul ölümler olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Türkiyenin silah üretimleri/satın alımı/modernizasyonu tamamen dış ülkere bağlı olması bilindiği halde, aselsan mühendislerinin yok edilmesi tesadüf eseri değil. Gelişim ve teknoloji göze batıyor ve böyle insanlar bu ülkede iyi korunmamakta . Basit bir bürokrata harcanan koruma ekibinin % 10unu bunlara sağlasalar ortada faili meçhul ölümler olmaz.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

Thelordmax bunu yazdı:

katılıyorum kardesim.

biz tamam belki bir şey icad edemeyebiliriz fakad bizim gibi bi işin incigini cincigini cıkartan insanlar toplulugu yoktur onlar icad etsinler bıraksın gelişimini biz yapoalım bakalım sonunda ne olur akıllı yani gerçekten zeki bir türkle kimse ugrasamaz ama bizim önümüze hep köstek koyuyolar bunlar benim fikirlerim tabiki fikir ayrılıgına düşebiliriz bazı arkdaslarla

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

CameL bunu yazdı:

çok eski bir muhabbet .

http://www.tahribat.com/Forum-Aselsan-Muhendislerinin-Olumunde-Uzman-Raporu-54323/1/aselsan/

izlemeden nie yorum yapıosun hocam?

senin paylastıgın konuda ölüm haberi verilmiş benim paylastıgım sey bir belgesel aselsanda kac tane adam öldürülmüş hemde kısa süre içinde hemde adamlar süper zeka derecesindeki adamlar degerli insanlar. neyse kafana göre takıl.

hocam benim demek istediğim öldürüldüğü muhabbetleri bilinen bişey. ben onu ima ederek konu açtığını düşündüm kusura bakma.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

ÇİZİK

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

CameL bunu yazdı:

the_behulder bunu yazdı:

CameL bunu yazdı:

çok eski bir muhabbet .

http://www.tahribat.com/Forum-Aselsan-Muhendislerinin-Olumunde-Uzman-Raporu-54323/1/aselsan/

izlemeden nie yorum yapıosun hocam?

senin paylastıgın konuda ölüm haberi verilmiş benim paylastıgım sey bir belgesel aselsanda kac tane adam öldürülmüş hemde kısa süre içinde hemde adamlar süper zeka derecesindeki adamlar degerli insanlar. neyse kafana göre takıl.

hocam benim demek istediğim öldürüldüğü muhabbetleri bilinen bişey. ben onu ima ederek konu açtığını düşündüm kusura bakma.

yok hocam elimde bir belge olmadan kimseyi suclayamam.

ben güzel bir belgesel izledim taraftsız bir murid ben din dil ırk siyaset hiç biriyle alakam yoktur tarafsız izledigim içinde hosuma gitti belgesel arkdaslarımında izlemesini istedim tek istedigim bu yani öldürülmüş mü öldürülmüş gine umrumda olmaz fakad kendime derim ki bu ülkede fazla zeki olmayacaksın. öldürülmemiş kaza mı  olmus o kadar zeki adam nie kafasını sıksın zeki değilmiş derim yani konu dagılmasın kısaca belgeseli izleyin ya tartısmanın bi alemi yok nacizane yorumlarınızı tartısma konusu haline getirmeden yaparsanız cok sevinirim herkezin fikri kendine die bi tavram var özgür bir ülkede yasıyoruz ( nekadar sınırlamaya calıssalarda sansür seysinden bahsediom baska yere cekmeyin)

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

çzk

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 6868 Toplam Mesaj: 34