Asgari Ücret Davası
-
Zaten akpnin olduğu bir dönemde devletten birşey istesenizde nah alırsınız :D bkz Al ananı git
-
Harbi bak o asgari ücret warya bi düşün hiç yoktan iyidir ya aç olsaydın nolcaktı?kabile olsan kabile lideri hem paraları hemde kızları alcaktı sana ne asgari ücret nede kız kalcaktı böle rahatça kız la fln dolaşabildiine şükret insanlar aç bu ülkede
-
olm devlet senin manitanımı aldı sevdiğinimi aldı elinden dokunmadı bile lan nedir devlete bu kötü bakışın.
bak alpin ne dio ne asgari ücret alırdın ne bişe kabile olsaydık haklı abi adam.
anca mokokoyu alırdın aq dua etki devletiz :)) -
milletin gözünü boyamayı çok iyi biliyolar.
ama gel gör ki amına koyim şerefli adam yok ki etrafımızda tutup başa getirelim.
ya hapisten çıkmış olur , ya hortumcu olur ya sabetayist olur
nerde şerefsiz getir bakan yap olsun bitsin :) -
zaten tayyipdende olsa olsa kabile reisi olur o geri kafalılıkla :D
-
Koko haklı hem bizim devlet sistemimizde mükemmel bi sistem ne merkeziyetçi ne federal ne sağcı ne solcu ne laik ne dindar mükemmel bi sistem sen gelmiş asgari ücret diosun ya geç sen nolcak 1 2 kuruş az aldın hem yazık deilmi üni mezunu olmayanlara insanın vicdanı el vermez komşusu açken tok yatmaya
-
hay aq mllet açlıktan ölsün sen asgari ücreti beğenme ulan var ya başbakan olsam seni çalıştırırdım üstüne paranıda yerdim utanmaz herif :))
-
başbakan olsam seni çalıştırırdım üstüne paranıda yerdim utanmaz herif :))
------------------------------------------
Zaten Türkiyenin işleyişi öyle değilmi :D -
Kardeşler doğru diyor bi arkadaş türkiyede tembellik var
-
Ama inanıyorumki bigün bu devleten başına adam gibi bi adam gelecek ama ne zaman
Toplam Hit: 6384 Toplam Mesaj: 61