Asılmak
-
Boğularak ölür.. Bağlanması da ipi 2 kat yapıyosun ipi sonra kısa olanı asıl ipin etrafına 5-6 kez dola sonra o doladığın ipi dolanan yerlerden geçir. Böylece altta boyuna geçicek tarafı küçültüp büyütebilirsin.. Kafandan rahat geçsin diye ve boğulurken boynun ipten kurutlmasın diye.
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
ne anladim var ya :B
+1 :Dbu da sorunun cevabı
http://www.youtube.com/watch?v=CbldJ6-RlOY
boynu kırılan insan zaten boğularak ölür diye biliyorum, idamlarda da ipi boyuna geçirip yüksekten bırakırlar ki boynu kırılsın
-
İpin boğumlu kısmı kafanın yan tarafına gelicek şekilde geçirilir, işte tam asılma boğum boynun kırılmasına sağlayarak,
ölümü hızlandırır. Öteki türlü boğulmasını beklemeniz gerekir.
-
hm aldım cevabımı saolun
-
bende öle biliorm
bide şey var asılan insan kaç yaşındaysa o kdar düğüm atılıyomuş ipe
"az önce doğdum halatım 27 boğum" ordan geliyomuş
-
Pesi noldu hocam?Sende öyle bi potansiyel var zaten saçmalama a.k :S :|
-
Hakaten haa zombi hocam :| sende kendini asarsan kimle cs atcaz yazın sabahlara kadar :D şaka bi yana sakın haa!Hani günah olduğundan fln deil asma,canım istemiyo :D karşı komşumuz sevdiğimiz bi abimiz vardı,o öyle canına kıymıştı sakın haa! :| bi daha aynı duyguyu tattırmayın bana :|
-
İpin düğüm yeri yandan asılrsa boyun kırılmasından arkadan asılırsa boğularak ölüm gerçekleşir die biliyorum.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------ne anladim var ya :B
-----
için fesat :Ç
iç fesatlıkla bi ilgisi yok başlığa bakarmısın bende öyle sandım konu başlığı biraz garipcene :=)ayrıca asılmanın mantığı boğulmaktır diye biliyorum yani mantıklı düşünürsen boynunu kırmak için herhangi bir ipe gerek yok basit bir şekilde olur zaten.
ama boğulmanın kendi kendine daha zor olacağını düşünürsek bu yüzden de ipten yardım alıp bir yerden kendini asmaktır bence işin amacı boğulmak yani :F
-
asarken amaç boynunu kırmaktır. yoksa yüksekten bi anda bırakmanın bi anlamı yok. en iyi boyun kırma yöntemlerinden biridir. tabureye tekmeyi attınmı ölür.
ama bazı denyolar çift iple yapıyor urganı (bkz : Deniz Gezmişin idamı ) böyle bi durumda boyun kırılmaz. 15-20 dakikada boğularak ölürsün titreye titreye..