folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aşırı Titreme

Aşırı Titreme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Psikoloğa gittiğimde 17 yaşında birinin ellerinin titremesi normal değil dedi bunun üzerine guatr testi istendi ve guatr testinde birşey çıkmadı (2 hastanedede bu test yapıldı) fakat daha sonra benim sinir hastalıklarına görünmemi istedi o aralardada yazılılar vs derken gidemedim.Acaba bende ne olabilir ? özellikle çevrenizde guatr'ı olmayıp elleri titreyen ve doktora görünen şuanda ne gibi bir tedavi görüyor ? veya bu konuda bilginiz varmı ? gerçekten çok kötü bişey karşıdaki kişi sizi uyuşturucu madde vs kullandığını zannediyor örneğin birisi sizi kızdırdığında kalkıp ayağa azını yüzünü dağıtıcakken öyle bir titremeye başlıyorsunuzki haliniz çekiliyor oturmak zorunda kalıyorsunuz yani yaşantımı çok kötü etkiledi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Asiri stres, kucukken yasamis oldugun kalici bir olay, kalp rahatsizligi, beyinde tumor titremeye neden olur..Bunlardan hangisini yasadiysan o rahatslizlikla ilgili doktora basvur..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

çocukken yaşamamış olduğun seni derinden etkileyen olarlar sebep olabilir mesela tecavuz gibi.

en iyi doktorlara daha sık git hocam burdan sana derman olacak bişey zor çkar

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

bende 17 yasındayım 5-6 senedır boks a gıttım aşırı calısıordum turnuvalara cok gıttım cart curt öyle hacı 5 sene snra ellerım tıtremeye basladı su mıke tyson gıbı bısey oldum nerdeyse korktm kendımden :) şimdi üni sınavı var dıede ara verdık rahatım sımdı hayat kavgasız guzel be huzur var çimenin yesıl oldugunu sonradan farkedıyor ınsan :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Stres, korku anlarında benim de çok fena titrer ellerim ama normal zamanlarda da titriyorsan sen bilemem...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Benimde titriyor kötüye işaretmiymiş ? Ölüyormuyuz :|

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

18bende titrityom :S aq msngibi domuzgiripi olamayakdfsdfsdfd

Bozamaz Aramızı Yarasa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

arkadaşım var dediğin gibi titriyo ramazanda adamın biri niye içki içiyon diye kızmış arkadaşıma  oda kafaya çok takmıştı tüm yaz hacettepeye ve cerrah paşaya gitmişti ama yinede tam kesin ve anında bi çözümü yoktu 1-2 yılda atlatılıyo sportif hareketler ve değişik hareketler vermiş doktor örneğin gözünü kapat 10 adım ilerle 15 adım koş ayakta dur (hazır ol pozisyonu) sağ elinin işaret parmağını gözün kapalıyken burnunun tam ucuna değdir sol elinlede dene bunlardan birisini yapamazsan doktora git yazılıları ipleme okulun tekrarı var (en kötü ihtimal) ama sağlığın yok o arkadaşımda belirtiler küçüklükten beri varmış ama ailesi asabi çocuk deyip geçiyorlarmış ihmal etmişler aman sende ihmal etme tavsiye edeceğim bölümler nöroşiroji beyin sinir unlarla ilgili olanlar ortopediyede git ve sakın savsaklama ayrıca korkma tedavisi var ama grip gibi bi hap yutuyum geçsin deme

ayrıca belki seninkisi benim yazdığım doğrultuda bi hastalıkta olmayabilir ama endoğrusu doktora gitmek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

Eğer tiroidin normal çıktıysa bi nörologa görün. büyük ihtimal sende esansiyel familyal tremor dediğimiz durum var. Eğer ailende de elleri titreyen varsa bu benim dediğimi güçlendirir. Bir de eğer alkol kullanıyorsan biraz alkol (bir bira) aldıktan sonra ellerine bak titreme geçiyosa büyük ihtimal esansiyel tremor vardır. Tabi bunun kesin sonucunu sana nörolog söylecektir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

HarmanKalınca Bende Titriyorum Seker Kullan Geçer :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Sigara kullanıyormusun avira?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 1971 Toplam Mesaj: 12