Aşırı Viks Problemi
-
iyi akşamlar muridler ben bi bok yedim bu viks buharıni kendi yaptığım sistemle direkt ağzimdan nargile gibi çektim ilk başta iyi geldi ama sonradan farmakolijiden hatırladığım üzere çok çektiğim için irritan etki yaptı ciğerlerimde. Sürekli bi öksürük tuttu canımı yakıyor resmen aklınıza gelen iyi gelebilecek bişey var mı?
-
Hemen acile git ve bir ciger filmi çektir dostum sen....
Alerjiye çevirebilir...
-
Öğrenci evinde haytalık olsun diye birbirimizin göz altına sürüryorduk ama ciğere çekmek hiç aklıma gelmemişti. Doktora git hocam apar topar. Bi sıkıntı çıkmasin.
-
ne bok yaptini bile anlayamadim murid bence doktora git en iyisi risk alma
-
iyileştirmek için sonradan içine çekeceğin herhangi bir madde taha çok tahriş edecektir
acile gitmen lazım hocam yaptığını iyice doktora anlat
önemli bir olay çünkü
-
öksürük geçti gibi hacılar sıklık ve sertliği düştü şu an en yakın acil bana pek yakın değil
-
çık temiz hava al hacı.
-
Bonibon bunu yazdıöksürük geçti gibi hacılar sıklık ve sertliği düştü şu an en yakın acil bana pek yakın değil
nasıl oldun hocam?
-
Bal ile çörek otunu ez hemen ye 2 yemek kaşığı kadar yapsan geçer,
-
paradox bunu yazdıBonibon bunu yazdıöksürük geçti gibi hacılar sıklık ve sertliği düştü şu an en yakın acil bana pek yakın değil
nasıl oldun hocam?
-
o gece sürekli öksürükten daha fazla tahriş olmasın diye öksürük refleksini sinirsel olarak bloklayan şurup vardı ondan bi shot aldım kesildi tabi öksürük ama canım yanıyordu tabi. bugün sıcak duş aldım baya uzun süre kaldım duşta mahsus olarak şu an çok daha iyiyim soranlara selam olsun
Bonibon tarafından 15/Kas/12 23:13 tarihinde düzenlenmiştir