Aşk Diye Birşey ?
-
Bu aşk nasıl birşey yaa, neden içim sızlıyor yanıyor ararmı diye telefon elimde geziyorum çok kötüyüm yokmu bi çaresi söküp atamazmıyım içimden çıkartamazmıyım unutamazmıyım yokmu bi çaresi arkadaşlar. Kalbim beni dinlemiyorki olmuycağını bile bile kör kütük seviyor çok acıtıyor lanet olsun nerden bulaştım bu işe
RemotE Tarafından : Aşk Katagorisine Taşınmıştır . Mirc katagorisine aşk diye konu açılırmı a.q
Dua et aşıksın bişey derdim ama :P
-
canını acıyacak acıyacak ve acıyacak kalp atısına soz geciremiyeceksin onu durdurmaya calısmayı unuttugun gun etkisini kaybedicek ask yavas yavas istemeden geldigi gibi istemeden gidecek keyfini cıkarmaya bak=))
he bide konunun yerinden belli askın=))
-
aşk mı? o ne?
-
ahh aaah dedirtir herkeze o melet bulaşmakla hayatının en buyuk hatasını yapmışın..ben aşık olduum kızla 1 sene çıktımda noldu sebepsiz heree ayrıldı aq un...dahada aşık olamıom aq.sayesinde oss ye çalışamadım adam akıllı. o olamasa kesin iyi bi yere girmiştim..hayatımı kararttı aq.ama şimdi aşık oldum deil beni mutlu eden biriyle çıkıorum we gayet memnunum. zaten aşk demek mutluluk deil acı çekmek aq çıkarken bile ayrılacaını bilion acı çekion çıkmasan başkalarıyla çıkcan die acı çekion ama aşkın tek guzel tarafı rakını aldıgında ve muzik çald ıgında aklına gelcek bişeyin olmasıdır.....
-
Gözüm birşey görmüyor kusura bakmayın
-
Gerçek aşk diye birşey yok, herşeyin bir başı olduğu gibi sonuda vardır eninde sonunda bitiyor. :)
Yaşın ilerledise adam akıllı sevgili bulup evlenebilirsin ama yaşın çok genç ise birşekilde bitiyor aşk..
Unutman içinde seni oyalayabilecek birşeylere başvur ne biliyim programlama filan öğren kafanı yor yapamam diyorsan; tatile git, arkadaşlarınla geyik yap kendini güldür unutursun tıpkı benim gibi :)
-
aşk bir BOKTUR yemeyen yoktur
-
başlıgın yeri mükemmel :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
aşk mı? o ne?
Acıya Şikayetsiz Kalmak bilmiomuydun .e -
ne işin var burda gi,t boğaz köprüsünden at kendini ::)))
Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım
nasıl söz ama :)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ne işin var burda gi,t boğaz köprüsünden at kendini ::)))
Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım
nasıl söz ama :)
Hulen bunu diyenlere mallar şey dio.Baban ananı senle mi aldattı lan diolar:| zikesim gelio o zaman:)