Aşk Felsefesi - Kısa Film - Tahribat.Com Sponsorluğunda
-
SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
umarım güzel bir film olur.. da ben bu kısa filmin senaryosunu görmüş gibiyim.. veya bi benzeri olabilir.. bizim kafeye gelen birisi çıkarttırmıştı o ara bi göz gezdirmiştim.. acep sensin mi o :D
-----------------------------:D senaryoyu evde yazıcıdan çıkardım :D
sen nerede oturuyorsun ağa?
-
gkhn759 bunu yazdı:
Ama tam manasıyla çok kısa olmus, biraz daha uzun olsaydı en azından kendi açımdan konusayım, ilerde devamını çekip çekmediğini kontrol etmek için hatırlamam daha kolay olurdu. Neyse fikirlerimi daha ilerilerini izleyince paylaşıırım
-----------------------------daha fragmanımız hazır değil. bunlar sadece teaser. teaser nedir? izleyiciyi meraklandırıcı, kısa tanıtım filmi. şimdi ben bu teaserlarda,konuyu tam olarak anlatsam kimsede merak kalmaz :D
-
filmin montajına dönebildim yakında
bu 3. ve son teaser
http://www.vimeo.com/5305517
fragmanıda yükledikten sonra filmi çıkartabiliriz :)bu arada film 30 dakika oldu.
-
eveet hayırlı olsun. Cidden çok güzel bi amatör film oldu. Kısa metrajlı da denmez ona yani :D
Not : montajlarken çaktırmadan izledim tamamını :D:D:D
MinervaL bunu yazdı:
hocam youtubeye giremiyorum çıktıgımı çevirmeli intenreti dns yi değiştirimiyorum ya :D
-----------------------------www.makat.org :)
-
Hacker Dan Sonra Senarist Olduk Galiba :D
-
sonunda fragman http://www.youtube.com/watch?v=6TBfFbJ_vro&feature=channel_page
bir kaç test gösterimi yapmaktayım, gelen tepkiler neticesinde bir salon gösterimi ayarlamayı düşünüyorum. olursa Ankaralı müridleri beklerim :) -
hayırlı olsun
-
bence ilk cali$ma icin gayet ba$arili. cekimler falan gayet iyi, ozellikle fragmanda 1:15 hafiften monitor gozukuyor, tahribat.com acik, cok ufak detaylar ama cok ho$.
tebrikler.
konu biraz daha yaratici olabilirmi$, filmin tamamini izlemeden bi$ey soylemek yanli$ olur ama klasik bilgisayarci ve butun hayati bilgisayarda geciyor ve kiz arkada$i yok, daha sonra sevgili buluyor falan. filmin sonunu merak ediyor tabi insan ;)
devamini bekliyoruz, ba$arilar.
-
cok güzel bi calısma.. hayırlı olsun..
-
Cia'ye katılıyorum o cümle çok gereksiz şimdiye değin çekilip upload edilen videolardan birşey anlamak mumkun değil halen devam ediyor anladıkta bu kadar da kısa olmamalı be hoca yine aynı şekilde belirtildiği gibi bisiklet sahnesi kasımda aşk başkadır etkisi yarattı yani bende..gerçekten swool'un deediği gibi güzel bişeyler çıkacak gibi başarılar diliyorum,takipteyiz..