Aşk Konusunda Pro. Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

mürdiler alışveriş yaparken tezgahtar kızın biriyle gözgöze geldik ve aşık olduğum resmen.

herneyse konuya gelelim. onunla bi süre muhabbet ettik sadece ismini ve işe giriş cıkış saatini öğrenebildim.

yarın iş çıkışında ne yapmamı önerirsiniz kızla tanışabilmek için çiçek faln basit kaçar .

gerçekten çok hoşlandım lütfen makaraya sarmayın ve üstadlardan yardım istiyorum.

sokayım onun tezine...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    ilk tanıscagın kıza ne alamayı planlıyosun al bıtane gül sana asık oldum de basıt ama etkılıyıcı 8|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek
    ya çüü be derse ?

sokayım onun tezine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    demez merak etme gönül bu otada konar bokada dersin derse:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

xous bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya çüü be derse ?

ya demezse yada sen hıc bısey yapmayıp bı gun ıs cıkısında kızı baska elemanlan kolkola gorursen sımdı burdan vaaz vermek kolay gıbı gorunebılır ama benım basımada gelmısdı onceden  bısey kaybedecegını sanmıyorum gıt adam akıllı konus gül alamana bıle gerk yok

ayrıca ask bölumu var bu konuyu oaraya acsaydın daha seksi olurdu :| 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    hic bir atraksiyon yapma, git tekrar yavastan havadan sudan konus... baktin kiz pas veriyor, devaminda atraksiyonlara baslarsin...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

artık eskidendi o güLLer felan filan artık kimse takmıyor.çıkıyorsun karşısına içinden geldiği gibi konuşuyorsun .göz göze gelmen önemli unsur belirtim :=)

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    hediye falan alma hemen. hoşlandığını söylemen yeterli cevabına göre devamını getirirsin zaten=) açıl ilk önce kıza.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    bence de çiçek işine girme hiç. sen konuşmaya devam et bi süre daha yemeğe falan götür. hem belki tanıdıkça kızın sana göre olmadığını anlarsın. ayrıca erkek arkadaşının falan olmadığına emin misin ? onu da bi öğren 
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

jerry bunu yazdı:
    hic bir atraksiyon yapma, git tekrar yavastan havadan sudan konus... baktin kiz pas veriyor, devaminda atraksiyonlara baslarsin...

:) aynen

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Buyrun beni mi çağırdınız ? (:

Bence iş yerine gitme.. Çıkış saatini biliyormuşsun o saate denk getir bekle sokakta, sonra o yol aldığında arkasından değil caddenin karşısından falan git sonra çapraz geçiş yap onun gittiği yöne ve tesadüfen karşılaşmış gibi yap.

Aa nasılsın falan vs? Ama sap gibi değil ilk önce bi gülümse gözlerine bak :)
    Buradan mı gibisinden vs. aç konuyu gerisi senin düşünce ve hayal gücüne kalmış bir şey devam ettir :)

Çok mu film izliyorum ne lan :|
    Ama ben her tanışmamı film sahnelerinden almış gibi yaşadım ne yapayım :|

Dipnop : Çok 3.5 atıyorsan heyecanım var kalbim var panik atakım var diyorsan git çalıştığı yere MEEESeeééNéé'ni verin mi ? diye bi soru sor ? HI desin!? anlarsa ya verir ya vermez anlamazsa da nasılsın iyi misin vs. sohbet başlat tekrar bu sefer daha uzun konuşacağından 99.9% eminim :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 5817 Toplam Mesaj: 44