Aşk Mı Arkadaşlık Mı?
-
müritler çok zor durumdayım bnim kankamın kız kardeşine aşık oldum ya bunu knkiye sölesm benimle konuşmaz gibime geliyor ancak bizim sınfta başka bi çocuk teklif edicek sizce ne yapmalıyım?
-
madem kankasın, kankana ihanet etme! sen kankanın bacısıyla arkadaş kal ve onu arkadaşın olarak gör. kankana da bir başkasının kız kardeşine teklif edeceğini ispiyonla..
-
ama hocam kızı 1 senedir seviyorum geçen hafta iyice bağlandım
edit:ayrıca knkam başkasına bişey diyemez çünkü bnimle samimi olduğu kadar değil diğer çocukla
-
Eğer niyetin ciddi ise diyeceğim ama diyemiyorum çünkü daha 14 yaşındasın, önünde kocaman bir lise hayatı, üniversite hayatı, askerlik hayatı, iş hayatı olucak. Bunlar gerçekleşmeden niyetim ciddidir dersen kendini kandırırsın.
Arkadaşının kız kardeşi o senin.. bir daha düşün. Arkadaşın onun kız kardeşi hakkında böyle düşündüğünü bilse senin için neler düşünücek neler..
Son söz; kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayın..
-
hocam benim kızkardeşim olsa tabi derim :p
-
henüz 14 yaşındaymışsın ... 2 ihitmal var
1. Hem kızdan olursun hemde kankandan
2. gül gibi geçinip gidersiniz.
Ama ben derim ki sen o sevgiyi sök at içinden benden sana bir abi tavsiyesi, daha küçüksün :) önüne kim bilir neler gelicek daha. Dostluk kolay kazanılmaz :)
-
Arkadaşının Kız kardeşi senin için benzer şeyler hissediyor mu? Eğer oda senden hoşlanıyorsa konuş arkadaşınla ama sadece sen kızı başkası kapmasın mantıgındaysan sus bişey söyleme...
-
Amman de hoca! Kankaya ihanet olur mu, affiolmaz omru billah. Ki zaten kankanin kardesine yan gozle bakiyorsan bu kankalik degildir dostum. Kankalik apayri bi olaydir, kardesliktir. Madem ona kanka diyorsun o senin kardesin sayilir. O kardesinse onun kiz kardesinide bir kardes gozu ile bakicaksin.
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşının Kız kardeşi senin için benzer şeyler hissediyor mu? Eğer oda senden hoşlanıyorsa konuş arkadaşınla ama sadece sen kızı başkası kapmasın mantıgındaysan sus bişey söyleme...
evet hocam o da beni seviyor çünkü en iyi arkadaşına söylemiş -
hackerteam550 bunu yazdı:
Cupofcoffee bunu yazdı:
evet hocam o da beni seviyor çünkü en iyi arkadaşına söylemiş
-----------------------------seviyormu seni... paşam sana bişey diyeceğim.. seven bekler.. bekleyin.. bu esnada arkadaşınla samimi ol.. fedakarlık yap,, zamanla seni dost beller.. dayanacağı duvar olursun... sonra otur konuş,, ama bu esnada hayatında hiç kız olmayacak... de ki.. bilader beni tanıyorsun de.. ne yanlışımı gördün de,, sana bişey söylicem de.. ama bu bizim dostluğumuzu engellemesin de.. senin tek kelimene bakar de.. sonra hayır derse.. deki.. umarım benden iyi birine gider de.. o zaman koyur laf.. ama bunları söyleyecek karakterde olman lazım.. hemen ben öyleyim deme,, yoksa çok yanlış yaparsın..
-
ölümüne kanka kalın.