Aşk Mı Arkadaşlık Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    müritler çok zor durumdayım bnim kankamın kız kardeşine aşık oldum ya bunu knkiye sölesm benimle konuşmaz gibime geliyor ancak bizim sınfta başka bi çocuk teklif edicek sizce ne yapmalıyım?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    madem kankasın, kankana ihanet etme! sen kankanın bacısıyla arkadaş kal ve onu arkadaşın olarak gör. kankana da bir başkasının kız kardeşine teklif edeceğini ispiyonla..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ama hocam kızı 1 senedir seviyorum geçen hafta iyice bağlandım

edit:ayrıca knkam başkasına bişey diyemez çünkü bnimle samimi olduğu kadar değil diğer çocukla

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Eğer niyetin ciddi ise diyeceğim ama diyemiyorum çünkü daha 14 yaşındasın, önünde kocaman bir lise hayatı, üniversite hayatı, askerlik hayatı, iş hayatı olucak. Bunlar  gerçekleşmeden niyetim ciddidir dersen kendini kandırırsın.

Arkadaşının kız kardeşi o senin.. bir daha düşün. Arkadaşın onun kız kardeşi hakkında böyle düşündüğünü bilse senin için neler düşünücek neler..

Son söz; kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapmayın..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam benim kızkardeşim olsa tabi derim :p

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

henüz 14 yaşındaymışsın ...  2 ihitmal var

1. Hem kızdan olursun hemde  kankandan

2. gül gibi geçinip gidersiniz.

Ama ben derim ki sen o sevgiyi sök at içinden benden sana bir abi tavsiyesi, daha küçüksün :) önüne kim bilir neler gelicek daha. Dostluk kolay kazanılmaz :)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Arkadaşının Kız kardeşi senin için benzer şeyler hissediyor mu? Eğer oda senden hoşlanıyorsa konuş arkadaşınla ama sadece  sen kızı başkası kapmasın mantıgındaysan sus bişey söyleme... 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    Amman de hoca! Kankaya ihanet olur mu, affiolmaz omru billah. Ki zaten kankanin kardesine yan gozle bakiyorsan bu kankalik degildir dostum. Kankalik apayri bi olaydir, kardesliktir. Madem ona kanka diyorsun o senin kardesin sayilir. O kardesinse onun kiz kardesinide bir kardes gozu ile bakicaksin.

**EbMaRtEu**
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Cupofcoffee bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşının Kız kardeşi senin için benzer şeyler hissediyor mu? Eğer oda senden hoşlanıyorsa konuş arkadaşınla ama sadece  sen kızı başkası kapmasın mantıgındaysan sus bişey söyleme... 
    evet hocam o da beni seviyor çünkü en iyi arkadaşına söylemiş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

hackerteam550 bunu yazdı:
    Cupofcoffee bunu yazdı:
    evet hocam o da beni seviyor çünkü en iyi arkadaşına söylemiş

seviyormu seni... paşam sana bişey diyeceğim.. seven bekler.. bekleyin.. bu esnada arkadaşınla samimi ol.. fedakarlık yap,, zamanla seni dost beller.. dayanacağı duvar olursun... sonra otur konuş,, ama bu esnada hayatında hiç kız olmayacak... de ki.. bilader beni tanıyorsun de.. ne yanlışımı gördün de,, sana bişey söylicem de.. ama bu bizim dostluğumuzu engellemesin de.. senin tek kelimene bakar de.. sonra hayır derse.. deki.. umarım benden iyi birine gider de.. o zaman koyur laf.. ama bunları söyleyecek karakterde olman lazım.. hemen ben öyleyim deme,, yoksa çok yanlış yaparsın.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    ölümüne kanka kalın.
Toplam Hit: 2031 Toplam Mesaj: 14