Aşk&Aksiyon Film
-
Arkadaslar aksam aksam rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. İsminiunuttum tarzı konu oldu , ama suanda gerçekten hemen geri dönüs almam lazım.
İtalyada geçiyordu film. Takım elbiseli bir adam vardı , hatta biryerde mercedes E kasası sürüyordu
Zengin bir kızı ayarlamaya calısıyordu , hem dövüş vardı hem aşk. Kızın babası çok zengindi yani hatta bir yerde arabaya biniyordu arabayla gitmeye calısırken birşeyler oluyordu filan bunu öldürmeye geliyorlardı herhalde bu adam kurtarıyordu.
cevabı aldıktan sonra konu silinirse çok memnun olurum :)
15 dk içinde bulmam lazım :)
Adam karizmatik takım elbiseli bir adamdı , film yeni kamera görüntüleri filan gayet iyiydi.
EDİT : Önereceğiniz filmleride altına yazarsanız sevinirim sizin görüşleriniz benim için değerlidir , ve hepsini izleyeceğim :)
EDİT2: Filmin sonunda bulusuyorlardı yani film mutlu sonla bitiyordu :) -
faana
-
Mert_648 bunu yazdıfaana
Ustam yorumun için teşkkürler listeme ekledim , yanlız aradığım filmi hala bulamıyorum :)
-
The godfather
-
Targutay bunu yazdı
The godfather
Tahribatın hepsi bilir :)
+ Aradığım film hala çıkmadı -
-
Bende izledim o filmide hatırlayamadım adını. ashton kutcher ın diye hatırlıyordum baktım ama bulamadım
-
c0nverse bunu yazdı
Bu film değil hocam , :)
@dyrnade : Hocam dediğin oyuncuda oynamıyordu.
Film : Zengin bir kızı ayarlamaya calısıyordu zengin kız hiç oralı olmuyordu , sonra adam iş iptal filan diyordu. Otel odasındayken adam bunu öldürmek için birileri yollanıyordu bu otel odasında dövüşüyordu.
Sonra bir sahnesinde mercedes yeni kasalardan bir arabaya biniyor güzel manzaralı bir yolda gidiyordu sol kolunda gümüş bir saati vardı .
adam takım elbise giyiyordu yakısıklı bir adamdı :D aklımda kalanlar bunlar
Film sonunda kızı ayarlamıs oluyordu -
oyuncularını tarif edebilirmisin.
oyuncuların adını bilmiyorsanda hangi filmde gördüğünü söyle.
holywood filmimi
-
futurist bunu yazdı
oyuncularını tarif edebilirmisin.
oyuncuların adını bilmiyorsanda hangi filmde gördüğünü söyle.
holywood filmimi
soyle dıyeyım erkek fıt bır vucuda sahiptı bayan sarı saclıydı ve zengindi babasının bankasımı ne vardı. Ya kızı ayarlamaya calısıyordu ya da sahte evlılık gıbı bısey yapıyor sonra cıdden sevıyordu. Erkek oyuncu su ünlü hint oyuncu don 1 ve 2 filminde oynayan adama cok benzıyordu. Saatlerdır arıyorum ama bulamıyorum.bulunmadan konu sılınmez umarım. -
Bu mu hocam? Filmin adi Matrimonio A Parigi. Bu adamin filmlerinde hem ask olur hem deli aksiyon. Bu filmin sonu da mutlu sonlu.
Florenzi tarafından 01/Kas/14 21:59 tarihinde düzenlenmiştir