Askerde Ders Çalışa Bilirmiyim
-
arkadaşlar össyi kazanmama rağmen açık lise mezuniyet kredim yetmediği için kayıt yaptıramadım bende artık vakit kaybetmek istemiyorum oyüzden soracağım birkaç soruvar
-askerde ders çalışabilirmiyim yoksa hiç vakit olmazmı
-diyelim askerde össye girdim kazandım ama daha bitmesine misal 5ay var ozaman neolucak
-askere giderken yapılması gereken hazırlıklar tam olarak neler
-
çalışamazssın..orası askerliktir yan gelip yatma yada normal olamsı gerekn şeylerin yaşanılası yeri değildir..mantıklı düşünmememn gerekioyr.mantıklı düşünürsen hayal kırıklığına uğrarsın
-
kardeş sana şöyle söyliyim nereye düştüğüne bağlı bir durum bu. Devreciliğin olduğu yere düşersen bırak öss ye çalışmayı oradan sağ salim çıkabilirmisin onu düşünmeye başlarsın. Askerde öss işleri falan unut derim ben. Abartmıyorum beş dakika önce ne yediğini dahi unutabileceğin bir yer asker ocağı. Şu an bende askerim son 7 ayım kaldı ama gel bide bana sor o 7 ay nasıl bitecek. Sanki bir ömür daha burdaymışım gibi geliyo bana. Ya askere gidersin aradan engelim kalksın dersin yada öss ye çalışır okursun. Benden sana tavsiye kısa dönem yapmak için 5 tane üniversite bitirmen gerekse bile bitir. Birgün için bir sene okumaya bedel bana sorarsan..
-
askerde ders çalışılmaz onu geçeceksin..
he kazanırsan sana gidip kayıt olma izni verirler 1-2 gün.
kaydını yapıp gelirsin ama derslere gidemeyeceğin için o dönem uzar.
sonraki senelerde halletmen gerekir
-
gececi olursan, her türlü calısırsın hacım usta birliğinde yok gündüzse koğuscu fln ayarlasan kinq bile olursun :D
-
eyvallah hocalar saolun
-
acemi birliğinde imkansız ama usta birliğine gidince düştüğün yere bağlı olarak çalışabilirsin haftasonları özellikle bol bol vaktin olur nöbetin cart curt yoksa yorgunluktan çoğu zamanını uyuyarak geçirirsin devrecilik mevzusu önemli
tabur alay vb yerlerde jandarmada hazır kıta piyade de amm diyorlar (daha ufak birimlerde göstermelik vardır) onlardan birine kendini yazdırmaya bak olmadı bölük komutanınla görüş özellikle gece istersin bol bol çalışırsın -
çalışırsın hocam gece saat 1den sabaha doğru 4 e kadar.. gündüzünde eğitim vs filan uyumaman lzım
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
çalışırsın hocam gece saat 1den sabaha doğru 4 e kadar.. gündüzünde eğitim vs filan uyumaman lzım
-----------------------------Desene adama s*ksen çalışamazsın die :D
-
çok istersen çalışırsın ama uykundan fedakarlık yapman lazım
-
nereye hangi görev e düşcen o öneml yoksa zor yardırmaktan uymaya zor vakit bulursun :)