folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerde Ders Çalışa Bilirmiyim

Askerde Ders Çalışa Bilirmiyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar össyi kazanmama rağmen açık lise mezuniyet kredim yetmediği için kayıt yaptıramadım bende artık vakit kaybetmek istemiyorum oyüzden soracağım birkaç soruvar

-askerde ders çalışabilirmiyim yoksa hiç vakit olmazmı

-diyelim askerde össye girdim kazandım ama daha bitmesine misal 5ay var ozaman neolucak

-askere giderken yapılması gereken hazırlıklar tam olarak neler

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

çalışamazssın..orası askerliktir yan gelip yatma yada normal olamsı gerekn şeylerin yaşanılası yeri değildir..mantıklı düşünmememn gerekioyr.mantıklı düşünürsen hayal kırıklığına uğrarsın

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

kardeş sana şöyle söyliyim nereye düştüğüne bağlı bir durum bu. Devreciliğin olduğu yere düşersen bırak öss ye çalışmayı oradan sağ salim çıkabilirmisin onu düşünmeye başlarsın. Askerde öss işleri falan unut derim ben. Abartmıyorum beş dakika önce ne yediğini dahi unutabileceğin bir yer asker ocağı. Şu an bende askerim son 7 ayım kaldı ama gel bide bana sor o 7 ay nasıl bitecek. Sanki bir ömür daha burdaymışım gibi geliyo bana. Ya askere gidersin aradan engelim kalksın dersin yada öss ye çalışır okursun. Benden sana tavsiye kısa dönem yapmak için 5 tane üniversite bitirmen gerekse bile bitir. Birgün için bir sene okumaya bedel bana sorarsan..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

askerde ders çalışılmaz onu geçeceksin..

he kazanırsan sana gidip kayıt olma izni verirler 1-2 gün.

kaydını yapıp gelirsin ama derslere gidemeyeceğin için o dönem uzar.

sonraki senelerde halletmen gerekir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

gececi olursan, her türlü calısırsın hacım usta birliğinde yok gündüzse koğuscu fln ayarlasan kinq bile olursun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eyvallah hocalar saolun

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

acemi birliğinde imkansız ama usta birliğine gidince düştüğün yere bağlı olarak çalışabilirsin haftasonları özellikle bol bol vaktin olur nöbetin cart curt yoksa yorgunluktan çoğu zamanını uyuyarak geçirirsin devrecilik mevzusu önemli

tabur alay vb yerlerde jandarmada hazır kıta piyade de amm diyorlar (daha ufak birimlerde göstermelik vardır) onlardan birine kendini yazdırmaya bak olmadı bölük komutanınla görüş özellikle gece istersin  bol bol çalışırsın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

çalışırsın hocam gece saat 1den sabaha doğru 4 e kadar.. gündüzünde eğitim vs filan uyumaman lzım

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

çalışırsın hocam gece saat 1den sabaha doğru 4 e kadar.. gündüzünde eğitim vs filan uyumaman lzım

-----------------------------

Desene adama s*ksen çalışamazsın die :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çok istersen çalışırsın ama uykundan fedakarlık yapman lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

nereye hangi görev e düşcen o öneml yoksa zor yardırmaktan uymaya zor vakit bulursun :)

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
Toplam Hit: 5803 Toplam Mesaj: 31