Askere Dayak !!!
-
madem öle bok yedi o yarak çavuşu
senin kuzen hemen madem raporuda var suç duyurusunda bulunsun
o çavuşun götünden şırıngayla kan alırlar o kimmişte az burun kıracak 1-2 tokat neyse
-
FischExistenz bunu yazdı:
-----------------------------
cleonuso bunu yazdı:
-----------------------------askerden yenı geldım..askere dayak kesınlıkle yasak..zaten o yuzdne kolay kolay kıısa donemlerı dovemıolar bagıramıolar akıllı adamlar dıye..senın eleman kısa donemse uzman cavusun hayatı kayar..cunku olay mahkemey ıntıkal ettıgınde ustune fıılı saldırı yapmıs gıbı gozukcek..dıılse gene de boku yedi.dayak kesın yasak
-----------------------------kısa dönemleri neden döwemiyolar biliyomusun eğer mahkemelik bi durum olduğu zaman adamların gerçek rütbesi ortaya çıkıyo yedek subay olarak o yüzden bi sikim yapamıyolar kısa dönemlere... uzun dönemlerinde onların gözünde haywandan farkı yok aq adamlar ewlerinde haywan beslerler ewde o haywana bakıp sewdiği kadar askerleri sewmezler ... sonunda askerlerde böyle askerliğinde böyle ülkeninde dedirtiyolar zorla....
-----------------------------Alakası yok kısa dönem askerlik yapanların normal erden farkı yok mahkeme önünde. Birçok askerin mahkeme dosyasını hazırladım inanın bana nöbette uyuyan bir askeri istediğimde 21 gün askerliğini uzatabilirdim de fakat yapmadım. Kısa dönemlerden çekinmelerinin sebebi geneli kültürlü insanlar okumuş insanlar böyle şerefsizler egolarını tatmin için bastırabileceklerini düşündüğü, etkisiz ve pasif insanları ezerler.
-
askeriyede genelde uzmanları sevmezle hele bırde sözmeleşmeli uzman cavuşsa kimse sevmez mahkemeye gitmesine gerek yok hiyaraşiyi takip etsin komutanları ile çözemesse olayı mahkemeye başvursun ama kesin cavuş zarar görür siciline dahi işlenir bu olay kardeşine söyle korkmasın veasla davasını bırakmasın bu işin sonu eğer sözleşmeli uzmansa sözleşmenin fesine kadar gide bilir birde eğer kardeşin normal çavuşsa gitsin tekme tokat dalsın uzmana bi bok olmaz merak etme
-
cleonuso bunu yazdı:
-----------------------------askerden yenı geldım..askere dayak kesınlıkle yasak..zaten o yuzdne kolay kolay kıısa donemlerı dovemıolar bagıramıolar akıllı adamlar dıye..senın eleman kısa donemse uzman cavusun hayatı kayar..cunku olay mahkemey ıntıkal ettıgınde ustune fıılı saldırı yapmıs gıbı gozukcek..dıılse gene de boku yedi.dayak kesın yasak
-----------------------------mahkemede o kısa dönem amca astsubay rütbesiyle karşına çıkıyo da ondan kimse onları ellemiyo.
ayrıca dağdaysa dövdürmeyecekti kendini
sıkacaktı 1 mermi vuracaktı.
nooldu terörist vurdu.
gece çökünce herkes eşittir. çeksin vursun
-
amele_2 bunu yazdı:
mahkemede o kısa dönem amca astsubay rütbesiyle karşına çıkıyo da ondan kimse onları ellemiyo.
ayrıca dağdaysa dövdürmeyecekti kendini
sıkacaktı 1 mermi vuracaktı.
nooldu terörist vurdu.
gece çökünce herkes eşittir. çeksin vursun
-----------------------------
Güzel felsefe, sevdim :)
-
arkadaşım askeri mahkemeye verin mutlak siz kazanırsınız ne olursa olsun askere darp yoluna başvurmak suçtur kım ne derse desin verin mahkemeye mahkemenın adını duyan uzman çavuş zaten köpek gibi gelir özür dilerr ama siz yinede mahkemeye sevk edin olayıı
-
yha sakamısınız adamı mikerler lan.. ben komutan olcam dayak attıgım eleman bana dava acıcak waryaa.. askerliği uzatırım gece gündüz tuvalet temizletirim abi beni mik die yalvarana kadar.. boşunamı derler askere gitde adam ol die.. asker ocağı ne hakkı ne davası.. komikleşmeyin.. o adam bana davayı acar ama ben yerde gordugum tek çöp için yazarım raporu kayarım adamın hayatına.. benm alacaım en fazla kınamadır..bi iki yıl geç rütbe alırım yada..
-
hajı raporu varsa iş çok basit şahitte gerekebilir dava açın amk çocuğuna anasını s.ler onun dayak yasak ve başka karakolun uzmançavuşuymuş ona ne bok oluyo kendi egosunu tatmin edecek diye kimseyi dövemez o o.ç. dava açın anuna koysunlar onun
-
BYCEZA bunu yazdı:
-----------------------------SLm öncelikle bilgi almak icin bu konuyu acıyorum simdiden hrkese tsk..
Bnm ikizim ardahanda jandarma komando olarak askerlik yapıyor nyse uzatmaya gerek yok
dagdan gelirken yanlıslıka uzman cavusa Carpmıs ve oda agız burun girişmis 40 tane sille atmıs bizde bu konus hakkında ne yapabiliriz görüşlerinizi almak istiyorum ailesi olarak simdieden tsk herkse ..
-----------------------------Selamlar...
Tecrübeli olduğum için konuya cvp yazma gereksimininde bulundum.[ Ben şuan askerim 86/3 :) ]
Neyse konuya gelim.
Usta birliğime katıldım 3 gün vukat işledim ve üst devreme filen tarruzda bulundum ( Kafasını gözünü yardım anlıyıcağınız)
ve dövüşürken arkamdan biri beni çekti ve bağırmaya başladı tabi bir tanede ona salladım yanlız vurduğum kişi bizim takım komutan yardımcısı XXX.Uzm.Çvş ben onun rütbesini görmedim + çok genç, kısa dönem asker falan sandım ve tutanak tutuldu 25 gün yedim :) tabi cezaevinden çıktıktan sonra Paşa oldum bölükte
Üste Filen Tarruz, Asta Müesir, Üste Hakaret = 25 tabi 3/2 sini yattım yani 16 gün
Normalde 6 aydan aşşağı yememem lazımdı ama paşa dede saolsun :)
Kardeş darp izi varmı + şahısa küfür varmı ? + Davayı açın sürünsün ipne herif (Ne uzmanlar gördük)
Kardeş kesinlike dava açın kazanırsınız !
-
Kardeş dediğim gibi dava açın
AS.MAH. Askeri Mahkeme Basit bişey değil kardeş bildiğim için söylüyorum, Hakkınızı sonuna kadar savunun !
Asta Müesir Fil, Asta Filen Tarruzdan (Altına filen dövme,darp) ipne herif sürünsün