folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gideceklere Allah Yardım Etsin



Askere Gideceklere Allah Yardım Etsin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2003
    Erkek
    Türkiye 70.000 Asker Göndermeyı Planlıyor Heran K.Iraka'a Girecek Ama Hala Ne zaman Girileceğinin Tarihi Belli olmadı.
    abd ninmi Türkiye nin Bir Oyunumu neden 70.000 asker girecek hala anlamadım.

    Askere Gidecek Kardeşlerımıze Allah Yardım Eylesin

    imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    haber yenimi nerden duydun?

    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2006
    Erkek
    Böylesi büyük operasyonlar büyük paralar demek bide...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    hoca ne 70bini yaw.Biz 70bin askerle ırakı amerikanın elinden alırız çok abartılı bi rakam;hem ben tam anlamadım kuzey ıraka müdehale için mi yoksa ırakta çok uluslu güç için mi?

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    aga 3 yıl gecikmeli olarak Kasım 2006 da askerim sanırım..

    sıçtık..

    hikaye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2005
    Erkek
    Valla Kuzey Irak'a operasyon yapılırmı bilmem ama normalde bende seneye askere gidicem ama tecilliyim.Bakalım hayırlısı ya alnımızda ne yazıyorsa o olur.Kaderden kaçılmaz Şehit olmak kadar güzel yüksek bir mertebe olabilirmi arkadaşlar kim şehit olmak istemezki ama allah bilir ve o dilerse olur.


    Neyse biz siyasete geri dönelim arkadaşmız galiba en son ırak sınırına kayseriden(memleketim) bir il daha vardı bir derde ordan ırak sınırına asker yıgınagı yapıldıgı haberinin okuyunca böle bir duyum almıs oalbilir.Senin istihbaratın kuvvetli miş bilmem ama biz Iraka girmemiz için a.b.d denen o ülkeyle pazarlık yapmamız ve onların bilgisi dahilinde olucaktır buyuk ihtimal yoksa türk/pkk operasyonundan türk/abd savasına doğru yelken açarız.Zaten bizde genç nesil olarak savaşa hazırmısıyız(KUPELERİMİZLE,SACIMIZDAKİ BOYALARIZLA ODA AYRU KONU)

    yANİ diyeceğim girilirse iyi olur tabi az mecbur zayi veririz.(ama daha operasyon olmadan bunları konusmak doğru değil)

    SAYGILARIMLA...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2006
    Erkek
    yav nerdenduydun sıkıyolar. öle bişe olsa yer gök gümbürder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    hoca 70.000 asker ne demek haberin varmı o kadar askerle ıraktan girer yemen den cıkarız k.ırak a girmek se amac suanda zaten Turkiye'nin bir taburu k.ırak ta konuslanmıs durumda ki bu askerler yeni konuslanmadı taa saddam zamanından beri oradalar abd işgalinden sonra da ordaydılar hala ordalar deişen bişi yok.ortada kırmızı çizgi mi kaldı a.q neyine gircez k.ırak'a askere cuval mı gecirilmedi Turkmen ler mi kursuna dizilmedi neler olmadıki hani bizim kırmızı cizgilerimiz vardı siyasiler emellerine askeri alet etti olan ordunun şanına oldu milletin onuruna... sen Turk askerine cuval gecircende senin ananı z*kmicez olcak işmi.. bence palavra bunlar tayyip kim ırak a girmek kim hani kararı asker verse simdiye kadar 1000sefer girerdik de bu gavat la zor boyle seyler ayrıca ırak a gircek kardeslerimize Allah yardım etsin demişin neye yardım etcek karsı koyan savasan mı var.. ırak halkını ben daha savasırken gormedim savasmadan vatan teslim eden tek ırk araplar geleneklerini bozmadı yine asker

    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    bölgedeki kürt egemenliğine son vermek,kurşuna dizilen türkmen kardeşlerimizin ve başına çuval geçirilen 11 askerimizin öcünün alınmasıysa amaç ben hertürlü giderim bu yaşta alırlarsa

    ... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2006
    Erkek
    bazı tugayların bolgeye kaydirildii dogru,zaten bolgede olmayan 2 komd.tugayi her sezon oraya gidiolar bu arada zaten kanimasi,zap gibi diger k.irak bolg. bircok taburumuz var ve ozel kuvvetler hatta zırhlı birlikler.yeni bisi diil bolge herzaman hareketli ama bu sezon icin fazladan cok birlik gitti.ama henuz askere gidecek arkadashlar sunu bilin yapmiskan en iisni yapin ve emin olun batidakinden daha rahat oralarda ozellikle komd tugaylarinda.16 si tarihimizde dik duruyor+1 de yukselior,bize bisi olmaz.

    hız emniyettir...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2003
    Erkek
    Beyler Kımseye yalan borcumuz yok herhalde böyle bişey yok demişiniz TRT yayınlandı.
    Ayrıca size şunu belirteyım ben Askerliğimi Şırnak ta yaptım daha girip girmeyeceği rütbelilerden önce istihbaratını aldım nasılmı muhabereci olan arkadaş benım devremdı bütün taburun panço çadır branda kumanya mühümmat ve techisatların tamamının listesı istenıyordu ve ona göre adım atılacaktı.daha gizli konular vardı ama anlatmadı bana ve Bizim askerımıze de başlarına çuval geçirmelerıde bıraz daha sinirler gerildiği için Askerımız gırecektir Irak a ben 5 bin asker olarak duymuştum muhabereci devremden ama şimdı bu sayı 70.000 bine çıktmış.Ne dıyelım herşeyın hayırlısı olur askerlerimiz için İnşallah

    imza
Toplam Hit: 2823 Toplam Mesaj: 16