Askere Giden Kişiye Askeriyede Ne Lazım Olur?
-
kardeşimi askere yollayacağız. Askeriye bir askere neler temin eder ya da neleri biz temin etmeliyiz.
-
-edit yanlışlık oldu
Bonibon tarafından 30/Nis/13 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Sabır
-
Bunları biliyoruz müridler. Demek istediğim kıyafet, kişisel bakım eşyaları....
-
hocam bol bol çorap verin yıkamaya vakti olmayabilir atar çöpe kirleneni.acemi birliğinde çok bişey göndermenize gerek yok zaten çoğu şeyi fazla fazla veriyolar
-
para verin başka bir şeye gerek yok
herşeyi askeriyenin içerinde alır dışarıdan katkat daha ucuz boşa dışarıdan alıp çanta yapmayın çocuğa yük olur -
DJ_Alper bunu yazdıSabır
Sigorta ya ihtiyaç yok mu dj. Asker sigortası falan :)))
devlet herşeyi veriyor. vermediği herşey de yada verip az geldiğini de kantin de en ucuz şekil de var
-
sadece tembihleyin parasını kimseyle paylaşmasın , kimseye ne şartla olursa olsun borç vermesin yoksa tavuk gibi yolarlar adamı.
-
sadece para gotursun. tras bicagidir kopugudur dondur coraptir ivirdir zivirdir hepsi kantinde en uygun fiyata var.
-
en önemlisi don. don verin don.
-
- Ufak bir Dikiş seti 1 Tl ile 2.5 Tl arası
- Bolca çorap tanesi 2 Tl ile 3,5 Tl arası
- En az 10 Tane İç çamaşır Altlı üstlü. (Sıcakda terler yıkar yıkar kullanır.)
- Ayakkabı boyası büyük boy alsın kucuk olanı cabuk bıtıyor.. (Acemilikte ufak alsın orda salça olan çok olur. Dağıtıma giderken büyük alsın)
- Asma Kilit orta boy 3 4 tane (Bota + Valize + terliğe + fazladan 1 tane ) (Hırsız çok.)
- Boyuna asılan Cüzdan (Mutlaka Alsın hırsız çok)
- Cüzdanı Atlete iğnelemek için çatal iğne 2 3 adet (Dikiş setinin içinden çıkabiliyor )
- Bolca Bozuk para (En az 25 30 lira) Çünkü sıra oluyor bozuk olmuyor genelde, bozuk yok dıye bişey vermiyolar genelde ve makıneler 1 tl ile çalışıyor: Kola makınesı su makınesı kahve cay vs.
- 1 Tane deodorant İyi olur ter kokusunu önler (Jagler Tavsiyemdir :D )
- Koltuk Altı Stik Pudrasız (Nivea iyidir, ben onu götürdüm )
- Tırnak makası bıcaksız.
- Kontör kartı (4 5 tane al kız arkadaşın varsa fazla da olabılır.)
- Traş Bıçağı traş köpüğü (Marka birşey alma çalıyorlar.)
- El kremi mutlaka al elin ayağın çatlar. (Uyurken sürüp yatarsın. pamuk gibi olursun :D )
- Kesinlikle Şafak sayan sat kullanma Kendin için.
- Sabırlı ol ve büyüklerinin duasını al öyle yola çık. Helalleş.
Yazamadığım aklıma gelmeyen şeyler için şuraya bakabilirsin.
http://1-piyade-er-egitim-tugay-komutanligi.blogspot.com/
Ben gitmeden tamemını okudum ezberledim :)
Hayırlı teskereler hocam Allah Hayırlı uğurlu etsin.
Vatan sana Kızlar Bize emanet :P
ruhi tarafından 30/Nis/13 21:04 tarihinde düzenlenmiştir