Askere Gidicek Arkadaşlar..
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
ulen askerde tbt buluşması yaparsanız harbi sağlam dayak yersiniz ha :D tbt tişörtüde giyin tam olsun :D
-----------------------------Ben asker değilim... İşim gereği Karabük'te bulunuyorum... Yoksa işim olmaz bu lanet olasıca şehirde...
-
ben daha öğrenemedim :F
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
MikRoBiT bunu yazdı:
ulen askerde tbt buluşması yaparsanız harbi sağlam dayak yersiniz ha :D tbt tişörtüde giyin tam olsun :D
-----------------------------Ben asker değilim... İşim gereği Karabük'te bulunuyorum... Yoksa işim olmaz bu lanet olasıca şehirde...
karabük iyidir hacım :D kötü neyini gördün oranın :D -
Benim ki de belli olmadı? Aralık ortasında belli olacak sınava gireceğim erken dönem için
-
Aloryan bunu yazdı:
Beyler benimde yerim belli oldu İzmir foça jandarma komando ayın 1'inde teslim olucam.
-----------------------------allah yardımcın olsun :)
-
Kayseri'ye gelen olursa yardımcı olmaya calısırım...
-
Sınava 2. gün girmeyi düşünüyorum ilk gün girenleri genellikle uzun yapıyorlar diye bir efsane var biz efsaneye kulak verelim ve ilk gün girmeyelim :)
8-9 Aralık gibi de sonuçlar açıklanır herhalde o zaman görüşürük :)
-
valla bende gidiyorum ama 6 ay sonra poff nasıl ayrılcam izmirden bakalım neler olucam mayıs 2010 da askerlik 15 ay kısa dönem olursa süper olur ama bakalım artık :)
-
manisaya düşmüşüm /: haydin hayırlısı :D adam akıllı biyere düştüğüme duacıyım :D
-
valla zorunada katlanıcaz artık. güzel yorumlar yapmışsınız moralleri yüksek tutalım :) şu sınav ne ya hic bi bilgim yok benim.