Askere Gidiyorum Tavsiyeleriniz
-
ErastoX bunu yazdı
Terhis oldum
Hayırlı olsun hocam
-
EcHoLL bunu yazdı
hayırlı teskereler şöförüm vs deme meslekçi olma bol bol çavuşu tokatla strese iyi gelir
sakın böyle salakça bir şey yapma. Ortalıkta anemi yaşayan suriyeliler gibi gezme amk.
Balıkesir güzel yerdir, bende Erdek'te yaptım.
yapacağın şey belli, çok fazla her şeyin üzerine düşünme, sivrilme, kimseyle çok zıtlaşma, ortama ayak uydur, gerisi kendisinden gelir.
Oraya adapte olma süren max 1.5 ay ondan sonra evin gibi hissedeceksin zaten alışma anlamında.
6 ay dediğin hızla geçer unutma ki oradaki dostluklar ve anılar asla bir daha unutulmayacak ve yaşanamayacak tadını çıkarmaya bak.
Şimdiden hayırlı tezkereler.
EDİT: ADAM TERHİS OLUP GELMİŞ BİLE AMK
DrKeworks tarafından 30/Eki/25 08:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Aress bunu yazdıErastoX bunu yazdı
Terhis oldum
Hayırlı olsun hocam
Hayırlısı, hadi kurtuldun...
-
ErastoX bunu yazdı
Terhis oldum
söyleyen olmuştur ama hepimiz adına söyleyim; asıl askerlik şimdi başlıyor :D askerlikte ne var= eğitim+nöbet+boş işler :D sen şimdi görürsün dünya kaç bucak :DDD (;
-
Hayırlı teskereler.
Göze batma herseye itiraz etme ve mantık arama. Nöbetini tut ictimaya git askerlik rahat geçer.
-
6 ay askerlikmi olur. bizim gibi yapıcan 18ay mis gibi. izne bile çıkmadım. evin yolunu unuttuk amk :)
-
ErastoX bunu yazdı
Terhis oldum
Hayırlı olsun 6 ay dediğin nedirki zamanında gitse idim 18 aydı sonra gittim 15 ay yaptım 15 ay askerlik vay be şimdi düşünüyorum da 1 gün yapamam, :)
-
-
ajan1111 bunu yazdıErastoX bunu yazdı
Terhis oldum
söyleyen olmuştur ama hepimiz adına söyleyim; asıl askerlik şimdi başlıyor :D askerlikte ne var= eğitim+nöbet+boş işler :D sen şimdi görürsün dünya kaç bucak :DDD (;
ajan sen iyi nöbet tutardın ha seni uzman olarak alsalar askere. heç bişi yapmıyosun kulede bekliyosun.
-
ErastoX bunu yazdı
Terhis oldum
Gözün aydın.