ASKERI DARBE YOK :)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nms1s
    Nms1s's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2005
    Erkek
    Başbakan gerekli açıklamayı yaptı, hayat normal, tansiyon düştü, hayırlı uğurlu olsun :)

    bu arada yanlıs anlayan arkadaslardan özür diliyorum, sanırım anlatmak istediklerimi anlatamadım, gerci bu saatten sonra geregi yok, Turkiye"yi yıkmaya çalışanlar kahrolsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    baba 1. si konuyu yanlış yere açmışsın
    2. si olay sandığından farklı mit bir bok yemeye kalktı ağızına yüzüne bulaştırdı :D

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    ordunun çok ustune gdidiolar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    ihtilal olursa çok kötü olur ülke en az 15 sene geriye gider azda olsa herşey düzelmeye başlamışken eğer bir daha darbe olursa bu kesinlikle milletin lehine değil aleyhine olur

    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mart/2003
    Erkek
    Sonunda tahribatta akıllı bir adam gördüm :P Çok haklısın bu lafın üstüne sadece şunu diyebilirim. Bu ülkede bizim bu ordu da.. Orduyu çok seviyor olabilirsin ama unutmaki askeri darbe demek ülkenin arkadaşımızın da dediği gibi 15 sene geri gitmesidirki bu senin o bilgisayar başında bastığın tuşlara artık o kadar da rahat basamaman demektir.

    Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    o kadar iyiye gidios k
    pkklılar azdı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Yau arkadas lar benım bole ucuk fıkırlerım vardır (marmara depremının sebebının A.B.D olması gibi.)ama bu kadarınıda ılk kez duyuyorum.Arkadasım sen 1980 darbesı hakkın da ne bılıyorun da bıze gelmıs darbe olacak darbe olacak dıyosun a.q.Bazen o kafa tasınızın ıcın de mevcut bulunan et parcasına elektro dalgalar gondermeyı dene tamam mı.O zaman o et parcasının ne kadar ısıne yarayacagını anlamıs olacak.
    Hadı darbe oldu,o zaman senın cok sevdıgın ugruna olmek ıstedıgın(bu her turk gencının yapmak ıstedıgı seydır)bu guzelım cennet parcasının yerle bır olması ekonomımızın bırden bıtmesı ve ulkede uretımın durması ıthalat ve ıhracatın bıtmesı gıbı sonuclar doguruyor.O zaman su sonuca vardık...
    Ne ımıs darbe kotu bır seymıs.Kımse kımseye darbe yapmasın darbe atmasın camur atmasın bok atmasın dımı?
    Umarım anlamısızdır...

    Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    darbe işini ben bilmem ama şunu söyliyim iktidarın bi boq yediği kesin,o savcı denen orospu çocuğunu da zaten biri siker bu ordu varken kolay mı paşaya laf söylemek,zaten bazı partilerden orduya da destek geldi, o şerefsiz savcı mutlaka bi bakan veya milletvekili tarafından gaza getirilmiştir yoksa askere bulaşmak göt ister.ben olsam o savcıyı vurdururum hatta dedemin tek kırma tüfeği alır kendim vururum :)neyse dalga bi yana bu olayı mit değil jitem (jandarma istihbarat teşkilati) yapmıştır (az bile yaptı ama eline yüzüne bulaştırdı) tabi ben asla askeri darbe istemem bu bizim epey gerilememiz anlamına gelir iktidar da ayağını denk alsa iyi olur.

    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    yaw baba pkk yı bitirseler bitirirler devlet için hiç sorun değil inanın bazıları hadi lan diyecek bana bir çok tanıdığım var mit de apo nun yakalanmadan önce giydiği donun rengini bile biliyorduk diyorlar devlet ya bunu bitirmek istemiyor? yada bunu savaş yoluyla değil masa başında haletmek istiyor. şimdi neden bitirmek istemiyor diyeceksniz bir arkadaşım zamanında birşey sölemişti şimdi ülkenin nüfusu azaldıkca kişi başı milli gelirazalıyo başta sizin gibi gülmüştüm ama sonra devletin ses çıkarmamasını görünce inandım.
    adamlar pkk itirafçısını ortadan kaldırıp bunu pkk içinde hesaplaşma olarak aks ettireceklerdi. Böylelikle pkk içindeki kişiler sonlarını anlayınca örgütte kopmalar yaşanacaktı ortaki mit elemanları özenle seçilmiş kürtçeyi iyi konuşa bilen lişilerdi bundan bütün ordunun haberi vardı devlet dışıda mit devletten çoğu zaman saklar zaten böyle olunca devlet içinde devlet olmuş oldu hükümetin baskısıyla savcı dava açtı çünkü bu olay devletten saklanmıştı bu orduya açılan dava değil ordunun diğer yaptıkları gizli eylemleri ortaya çıkarmaktı.

    2. ihtimal devlet bundan haberdar herkes haberdar güneydaoğudaki kürtler azmasın diye içeri atıldı mit elemanları belkide paşada atılacak ama biz sadece ön kapıyı göreceğiz arka kapıyı değil hem böylelikle kürtler baş kaldırmayacak hemde devlet büyük bir yükten kutulacaktı..

    Benim fikirlerim bunlar

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nms1s
    Nms1s's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2005
    Erkek
    ulan ben darbe olsun mukemmel nihahahha demiyorum ki, olursa hepimiz sıcarıs, insallah olmaz, ben sadece olabilirliği söylüyorum, dediginiz gibi askerin üzerine çok gidiliyor, yazarlarda darbe olabilecegini soyluyor, ben sadece bu yansıttım.

    yanlıs anlasılmalar olmus,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    1. si Arkadas bilebildigim aklimin almadigi burasi İran degil
    2. si bu ulkeyi yonetenler tarihten bihabersiz kisilikler sanirim.
    3. Sunu da iyi bilsinler onceki iktidarlarin basina neler geldi bazi basbakanlar aklandi ama kendilerinin basina neler gelebilicegini iyi kestirsinler.

    Van savcisi isini iyi yapiyo (AKP savcisi) once rektor le tansiyonu yoklayan orospu cocugu arap kicini yalamaktan zevk alan haysiyetsiz satilmis su anki yonetim ekibi bunu bir adim daha ileri goturerek orduyla nabiz yoklamakta.ama benim cahil halkim umarim hemen silkelenir de gereken tepkiyi koyar diyorum.gercekten uzuluyorum.benim ulkem serefli insanlardan olusmaktadir.satilmis arap milliyetcileriyle onlarin efendileri Amerika kopegi cakallarina emanet degildir asla unutmamalidirlar.hic bir sekilde ne totaliterizmi ne de en belirgin oligarsi yi benimsedim.aynen benim ulkemde oyle.Turk vatandasi seriatla beslenmedi hic bi zaman etnik tede temelde de bu ullkede kimse gizliden avanta pesinde kosmasin .bu saf temiz insanlarin tokadini beklemedikleri anda yiyebilirler.bu ulke demokrasi ornegi bir yerdir.uygarliklarin anavataninda oynanan tiyatro hos degil yaziklar olsun derim.eger tayyip arap seyhlerine soz verdiyse vatandasa da soz verdi.halk tabiriyle soz vermek got vermek degildir umarim.yoksa burasi tayyip ler alemi mi?ordu nun ulkede polemigi asla olamaz.cunku ordunun konum ve gorevi farkli. hesaplarda ordu olmamali talihsizlik diyorum.


    umarim fazla gundem yaratmadan bu olay cozulur cunku gereksiz seylerlede bu ulke buyuk zararlar gordu.(Geri zekali eski yasli basbakanlarimizdan birinin hukukcu bir Cumhurbaskanimiza anayasa kitabini firlatmasi ornegi)

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 5205 Toplam Mesaj: 22