folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askeriyede Mühendis Olmak

Askeriyede Mühendis Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şidi ben bu sene öss ye giricem. İnş kazanıcam inanıorum yani çalışmıo olsamda kendime güvenim war :P lakin şöyle bir şey war ben askeriyede mühendis olmak istiom . PC mühendisi. Hava bölümünde var galiba ama nedir nasıl olur olunabilirmi tam olarak bilmiorum.içinizden bu konuyla ilgili bişiler bilen warsa bizide aydınlatırsa çok sevinirim.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ewet ya bende denicem onu aklımda warda nasıl olunuyo ne ediyon falan bilmiyom bilen warsa uzman çavuş olayınıda açıklarmı ?

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    devamlı olarakmı sadece kısa dönem içinmi askeriye devamlı olarak assubay alır ve belli bölümleri vardır ben hava avunma için başvurdum ama olmadı bölüm olarak tutmama ragmen kolumdaki plantin yüüznen olmadı kısa dönemler için bilgisayar mühendislerini alıyolar ama yazı işlerine:D:D eh deneyimli arkadaşlarımızvardı ama güzel yerlerde çıkıyo degerlendiriyolar birde sistem mühendisi arkadaşları severler..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    şimdi uzun dönem askerlikte sistem olarak çalışcaksak illaki bi diploma belge falan almamız gereklimi yada kısa dönem için ve ya sürekli askeriyede kalmak için napmamız lazım yani maaş lı çalışmak için

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_asiton
    the_asiton's avatar
    Erkek
    tezkere bırakabilirsin belli bi rütbeye kadar (yanılmıyosam albaylık) yükselebilirisn fakat harp okullarına girersen askeri mühendis olabilirsin zaten orada mühendislik eğitimi veriliyo mühendisliğinin yanında subaylık rütbende olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    biraz hatta cok zor yani direk unv girmen senın için zor olabilir mesela askeri liseden gelme olsan hem bılgıye hemde bakışa gore olurdun ki bıldıgıme gore baya uraştırıyorlar sendenden ıstedıklerı cok sey olucak bende 3 sayfa vardi sadece gereklı olan ısteklerı

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    yani şimdi askere gidicem tezkerem gelicek netçem ben gitmek istemiyom bt uzmanı olarak burda kalsam olmamı mı dicem belge istiyolarmı belge gatesin imzası okulun diploması gibin bişe

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    bende hayatımın sonuna kadar kalmak istiom :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya girince çıkamıyon dimi galiba sanırsam

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Cok buyutmeyin gozunuzde askeriyeyi teknolojiyi disardan satin aliyor...eger ilerde istedigin olursa...boyle proje falan gelistirecegini zannetme...disardan gelen programlari kullanacaksiniz...programlari turkceye bile cevirmek gibi bir proje bile yok...bir nevi script kiddy gibi bisem :)...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya askeriyeyi büyütmüyom gözümdede adamlar sağlam dayanak g.t kurtarıyım diyom ben

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 6636 Toplam Mesaj: 18