folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik - Yan Gelip Kacmak Ve RTE Nin Oglu

Askerlik - Yan Gelip Kacmak Ve RTE Nin Oglu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bana mail ile gelen bir dosyayi paylasmak istedim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

bu göt korkusu nelere kadir.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

konu ile ilgili olarak sunu soylemek isterim, ahmet burak erdogan beyfendi olumlu bir trafik kazasina karistigi ve rte nin istanbul belediye baskanligi doneminde oldugu zaman vuku buldugu
    bu olayin aninda ortbas edilerek oglu 8/0, kazada olen kisinin ise 8/8 kusurlu bulundugu ile ilgili onlarca yazi dokuman ve tanik  

simdi bu arkadas gercekten rahatsizdir veya degildir orasini bilemeyiz. gercekten rahatsiz ise boyle bir soylenti var cikar aklar kendini.     

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    maden suçsuz çıksın analtsın böel böel diye neden kimse sölemiyor neden kimse tayyibin oglundan  bahsetmiyor basın medya , hülya avşarın kaç kere verdiğini sölüolarda neden tayyibin oglunu sölemiler, caner tulin aşkını 1 yıl medya malzeme yaptıda neden tayyibin oglunu gidipte 1 kere göstermediler.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    neresi çükürük eşşek gibi lan o raparo veren doktoro itmek laazım ulan bu dunyada guzel yasamak istiyorsan ya babam muhtar olacak yada başbakan ;:D

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

İnşallah gerçekten taşşşak kanseri olurda soyu kurur  ibnenin  :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

testis kanserlerinin göğüsü falan çıkmıyor muydu hocam :D travestilik başlangıcı eheh.

ayıp bu adamın yaptığı(gerçekten öyleyse) testis kanseri olması askere gitmesini engelleyici bir sebep oluşturmuyor bence..

2000 de askerlikten kaçıyor - 2001 de evleniyor ve resimde de gayet sağlıklı gözüküyor.yorum sizin..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    tiplere baksana ztn pislik akıyo suratlarından adi köpeklerin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

arkadaşlar az önce okudum bu konuda bilgim olmadığı için bişey yazmadım ilk okuduğumda yalnız eğer askerlikten kaçma gibi bir durum varsa da Allah ıslah etsin diyorum ve vatan için askerlik yapmamışsa yazıklar olsun diyorum ;

Özök- Oğlunuzla ilgili iddialar gündeme geldi. Oğlunuzun askerlik konusu konuşuldu.
    Erdoğan, Ertuğrul Bey başında olduğunuz gazetede köşe yazarı tarafından yazıldı. O da nerden aldığını söyledi. Şahsım ve ailem hiçbir zaman bu vatana hizmet yolunda böyle bir alçakça ve adice bir yola tevessül etmez. Benim çocuğumun bir rahatsızlığı var. Askerlik yaşı geldiğinde Askeri hastanaye gitti ve oradaki Askeri hastane muayene sonrası askerlik yapamayacağını raporunu vermiştir.

Bu da 8-9 yıl önceki bir olaydır ve o zaman Başbakan değildim. Böyle bir yola tevessül etmek le başbakanı vurabilirimiyiz hesabını yapılıyor. Bu gazeteci takındığı tavır insanın kişilik haklarına bir saldırıdır. Genelkurmay Milli Savunma Bakanı ortadır oğlum 29 yaşındadır Eğer askere alınması gerekirse gereğini yapar. Askeri hastane başhekimi bu konuda gerekli açıklamayı da yapmıştır.

herhangi bir suçlama olarak yapmış hepimiz fakat rte nin yan gelip yatma yeri değil sözüne karşı ben bir söz söylemek istiyorum rte yan gelip yatma yeri değil dediğinde anladığım şuydu asker askerdir yan gelip yatmaz edilen söz yan gelip yatanlara karşı söz olarak anlıyorum alınanlara karşı değil bence

ayrıca ben rteyi savunmuyorum onunda aq bu ülkeye kim gelirse gelsin aynı bktur demiştim her zaman fakat 9 yıl önceki konuyu şimdi kıyaslamak terör olaylarında yanlış olarak görüyorum ilk cümleyi okuyarak 9 yıl önce 98 den bugüne eşit durum olması normal değil eğer çürük raporu çıkmasaydı rte oğlunu doğuya değil egede bi yerde yada marmarada da yaptırırdı madem doktor torpili olarak görüyoruz buda olabilirdi hem 98de terör o kadar çok değilmiş şu anki duruma göre madem tek gerçek milletin kafasındaki soruları yok etmek için lütfen oğlunutekrar kontrola göndersin veya ordu çürük raporu alanların hepsini tekrar kontrol etmelidir. isteyen istediği şekile araştırsın bile demiş valla millete çamur atmak çok kolay geliyo insanoğluna

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

ganimet gayette rte'yi savunuyorsun birbirimizi kandırmayalım :) milli savunma bakanı da erdoğanın adamı yani o adamın açıklaması tatmin edici mi cidden. gitsin bi daha rapor alsın hepimiz tatmin olalım.

Savlarımızıda  mantıklı şeyler üstüne kuralım :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

işin gerçek noktasını araştırma yönündeyim bilmeden söz söylemek hoşuma gitmiyor varsa araştırılmalı zaten araştırsınlar diyor özkök zamanındaki dosyaları araştırsınlar özkök bira daha araştırsa bişeyler daha bulmaz mı acaba,

edit : rte savunmuyorum doğru olan ne varsa oraya bakıyorum  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2148 Toplam Mesaj: 12