folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Bitiyor

Askerlik Bitiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
    -----------------------------

Bayanlar da gitse keşke askere...Vatana millete hayrımız dokunacaksa niye ayrımcılık var kardeşim :P...Neyse haydi çekileyim ben bu konudan (:

hönk:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

kız kafayımı yedin ben yeni geldim 2 ay oluyor ve en güzxel askerliği yaptım trakyada tank söförüydüm ve askerlikle alakamız yoktu dısarıdan hersey yapardık aklına gelecek herseyi yaptık cidden ama askerlik zor tamamiyle psikolojik olarak

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fatal_Trag3dy bunu yazdı:

Bayanlar da gitse keşke askere...Vatana millete hayrımız dokunacaksa niye ayrımcılık var kardeşim :P...Neyse haydi çekileyim ben bu konudan (:

bence gitmesin askeriyede hiç iyi olmaz :))

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    ben arıyorum açıkcası.. 88 /1 olarak yaptım bende hakkari çukurca'da geri gitmek istiyorum iş yok güc yok deli olacam

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Ooo adem usta yuwaya dönüyon demek :) hatrliom askerlikte geldi su gun gdecem dedigini ne cabuk gecti be :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    valla hocam bazı müridler de söylemişler arayacagın yönleride var aramayacagın yönleride askerde en kötü şey özgürlüğünün kısıtlanması... ama bence herkes askere gitmeli ne olursa ayrı bir tat askerlik vatan için öyle yada böyle bişeyler yapmak güzel arkadaslar.....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

aLcoLiq bunu yazdı:
    valla hocam bazı müridler de söylemişler arayacagın yönleride var aramayacagın yönleride askerde en kötü şey özgürlüğünün kısıtlanması... ama bence herkes askere gitmeli ne olursa ayrı bir tat askerlik vatan için öyle yada böyle bişeyler yapmak güzel arkadaslar.....

Askerliğini hem çavuş hemde yazıcı olarak yapan birinin lafları bunlar :):) hayatın boyunca anlata anlata bitiremeyeceğin anıların oluyor...  :) şahsen aLqoLik abim anlata anlata bitiremiyor :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek
    toruna bak utanmadan şafak patlatıo yanımızda :D

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

baron_27 bunu yazdı:
    vay be 88 ler de bitiriyo askerliği biz daha burdayız :)

puhahah kasımda gdiyom hoca :D

tanımasamda forumda sürekli görmeye alışmışım birkere gel tecilettir 2sene sonra birlikte gideriz :)

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    içi boş silahla nöbet tutmaksa vatana fayda,eline silah tutuşturulması gayet normal geliyorsa sana ya memleketinde var bişeyler ya sende bacım.. gitmek isteyen benim yerime de gidebilir..Dağdaki itleri kovalamıkça askerlik bana anlamsız geliyor komutanının pazarını düzmeye gidenler var askerde bu işi vatan borcu olarak görüyorsa devletim,borcumuda ödedim sayıversin gitsin..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 4271 Toplam Mesaj: 29