Askerlik Bitiyor
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Bayanlar da gitse keşke askere...Vatana millete hayrımız dokunacaksa niye ayrımcılık var kardeşim :P...Neyse haydi çekileyim ben bu konudan (:
-----------------------------
hönk:)
-
kız kafayımı yedin ben yeni geldim 2 ay oluyor ve en güzxel askerliği yaptım trakyada tank söförüydüm ve askerlikle alakamız yoktu dısarıdan hersey yapardık aklına gelecek herseyi yaptık cidden ama askerlik zor tamamiyle psikolojik olarak
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Bayanlar da gitse keşke askere...Vatana millete hayrımız dokunacaksa niye ayrımcılık var kardeşim :P...Neyse haydi çekileyim ben bu konudan (:
-----------------------------bence gitmesin askeriyede hiç iyi olmaz :))
-
ben arıyorum açıkcası.. 88 /1 olarak yaptım bende hakkari çukurca'da geri gitmek istiyorum iş yok güc yok deli olacam
-
Ooo adem usta yuwaya dönüyon demek :) hatrliom askerlikte geldi su gun gdecem dedigini ne cabuk gecti be :)
-
valla hocam bazı müridler de söylemişler arayacagın yönleride var aramayacagın yönleride askerde en kötü şey özgürlüğünün kısıtlanması... ama bence herkes askere gitmeli ne olursa ayrı bir tat askerlik vatan için öyle yada böyle bişeyler yapmak güzel arkadaslar.....
-
aLcoLiq bunu yazdı:
valla hocam bazı müridler de söylemişler arayacagın yönleride var aramayacagın yönleride askerde en kötü şey özgürlüğünün kısıtlanması... ama bence herkes askere gitmeli ne olursa ayrı bir tat askerlik vatan için öyle yada böyle bişeyler yapmak güzel arkadaslar.....
-----------------------------Askerliğini hem çavuş hemde yazıcı olarak yapan birinin lafları bunlar :):) hayatın boyunca anlata anlata bitiremeyeceğin anıların oluyor... :) şahsen aLqoLik abim anlata anlata bitiremiyor :)
-
toruna bak utanmadan şafak patlatıo yanımızda :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
vay be 88 ler de bitiriyo askerliği biz daha burdayız :)
-----------------------------puhahah kasımda gdiyom hoca :D
-----------------------------tanımasamda forumda sürekli görmeye alışmışım birkere gel tecilettir 2sene sonra birlikte gideriz :)
-
içi boş silahla nöbet tutmaksa vatana fayda,eline silah tutuşturulması gayet normal geliyorsa sana ya memleketinde var bişeyler ya sende bacım.. gitmek isteyen benim yerime de gidebilir..Dağdaki itleri kovalamıkça askerlik bana anlamsız geliyor komutanının pazarını düzmeye gidenler var askerde bu işi vatan borcu olarak görüyorsa devletim,borcumuda ödedim sayıversin gitsin..