folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Hakkında Danışmak İstediğim Bişey Var

Askerlik Hakkında Danışmak İstediğim Bişey Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

Askere gideceğin zaman görürüm ben o tatlı telaşı :D askerden eve geldim çıplak ayakla halıya basmak ne demekmiş unutmuşum

lan olum yapmayın lan öldürmeyin içimdeki o bebeyi :D:D:D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

yanak bunu yazdı:

Askere gideceğin zaman görürüm ben o tatlı telaşı :D askerden eve geldim çıplak ayakla halıya basmak ne demekmiş unutmuşum

korkma hacım bişeyi yok. Devrelerinden 15-20 gün geç gidip 15-20 gün geç tamamlican askerligini hepsi bu. Baska hiçbir sorun olmaz.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

sezoo bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

yanak bunu yazdı:

korkma hacım bişeyi yok. Devrelerinden 15-20 gün geç gidip 15-20 gün geç tamamlican askerligini hepsi bu. Baska hiçbir sorun olmaz.

heahahe eyv. kardeş. Hem zaten devrelerimde 24-26 sı gibi teslim oluyo.Benimde ortalam tam o tarihlere denk geliyo heralde. kardeş kardeş askerlik yaparız artık :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

biraz konu disi ve sadist ce olacak  ama  acemilerin 1 ci haftalarinda yemekhaneciye candan ercetinin yuksek yuksek tepelere sarkisini koyduruyodum  sonra seyret milleti gozlerde yaslar,saklanmaya  calisilan   amina koyim nerden geldim buraya mimikleri  :D:D   napim  oda benim eglencemdi...

Kardes icindeki bebeyi nizamiyenin kapisinda gidiginde oldurecekler zaten donunu indirdiklerinde :)..

Sansliysan sadece donla birakip kontrol ederler....Hazirla kendini diye anlatiyorum bunlari..

2 veya 3  tane igne yiyecen koyunde cobanlik yapmis askerde sihhiyeci olmuslardan   bizim ignelerden birini sihhiyenin tuvaletcisi vurmustu  kimse 1 hafta  sagtarafina yatamadi bizimkilerden :D:D  1 hafta sicamiycan  yediklerin nereye gidiyor diye dusuncen  falan  (bana olmustu ) Allahtan posettim yoksa donsuz kontrol ediyorlardi :)...

Ankarada etimesgutta yaparsan acemiligi  sakin uzmanlarin gozune batma  yoksa bitirene kadar tokat manyagi  olursun :)..Ufak ipucular bunlar..

Yazici olmaya calis  nekadar sikilsende  tassagin olur  nobetten falan  yirtarsin,devrecilik yemessin  yapanlara  nobet kitlersin 1  hafta 2-4  kendilerine gelirler falan...

Komutanlara  salagi oyna  hicbirzaman bilmislik yapma  cunku hicbirzaman ustlerden daha  iyi bilemessin,Herzaman komutan haklidir,siz daha iyi bilirsiniz konutanim cumlesi agzindan dusmesin..Sakin fikir belirtme...

Her ne olursa olsun  laf tasima  seni  denerler..Birbirlerinin arkasindan analarina da  kufur etseler yuzyuze kardes gibilerdir sakin taraf olma...

Ne onde ol  tokat yersin  nede arkada  tekme yersin  ortada  ol..

Bu dediklerimi yap senden daha  krali olmaz askerde...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

mclaren bunu yazdı:

biraz konu disi ve sadist ce olacak  ama  acemilerin 1 ci haftalarinda yemekhaneciye candan ercetinin yuksek yuksek tepelere sarkisini koyduruyodum  sonra seyret milleti gozlerde yaslar,saklanmaya  calisilan   amina koyim nerden geldim buraya mimikleri  :D:D   napim  oda benim eglencemdi...

Kardes icindeki bebeyi nizamiyenin kapisinda gidiginde oldurecekler zaten donunu indirdiklerinde :)..

Sansliysan sadece donla birakip kontrol ederler....Hazirla kendini diye anlatiyorum bunlari..

2 veya 3  tane igne yiyecen koyunde cobanlik yapmis askerde sihhiyeci olmuslardan   bizim ignelerden birini sihhiyenin tuvaletcisi vurmustu  kimse 1 hafta  sagtarafina yatamadi bizimkilerden :D:D  1 hafta sicamiycan  yediklerin nereye gidiyor diye dusuncen  falan  (bana olmustu ) Allahtan posettim yoksa donsuz kontrol ediyorlardi :)...

Ankarada etimesgutta yaparsan acemiligi  sakin uzmanlarin gozune batma  yoksa bitirene kadar tokat manyagi  olursun :)..Ufak ipucular bunlar..

Yazici olmaya calis  nekadar sikilsende  tassagin olur  nobetten falan  yirtarsin,devrecilik yemessin  yapanlara  nobet kitlersin 1  hafta 2-4  kendilerine gelirler falan...

Komutanlara  salagi oyna  hicbirzaman bilmislik yapma  cunku hicbirzaman ustlerden daha  iyi bilemessin,Herzaman komutan haklidir,siz daha iyi bilirsiniz konutanim cumlesi agzindan dusmesin..Sakin fikir belirtme...

Her ne olursa olsun  laf tasima  seni  denerler..Birbirlerinin arkasindan analarina da  kufur etseler yuzyuze kardes gibilerdir sakin taraf olma...

Ne onde ol  tokat yersin  nede arkada  tekme yersin  ortada  ol..

Bu dediklerimi yap senden daha  krali olmaz askerde...

teşekkürler kardeşim bunları aklıma yazcam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

ufak bişede ben ekleyim :)

sesin kesinlikle kısık çıkmasın adeta götünü yırt :D sevilirsin :D

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Hocam az önce denk geldim : ) şimdiye kadar gördüğüm en güzel kaynak buyur:

http://www.wakeup.org/asker/gunler/

http://www.wakeup.org/asker/gunler/ilkgun.shtml

http://www.wakeup.org/asker/ihtiyac.shtml

yada kısaca burdan buyur : ) : http://www.wakeup.org/asker

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yuksek öğretimden mezun olmadığın için lise mezunu görülür.

nere düştüğün belli değil. benim korkum yok. komandoyuz:)

herkes bişeyler söylüyor askerlikle ilgili kendi anılarını anlatıyor. görecez nasılmış.

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=14000010625&ref=ts

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Devletin Kayıp çocuğu :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

hiç bi vasfın olmaz istersen 6 mastır 8 doktora yap askerde aynısın onbaşı çavuş hepsi aynı yalnız üni mezunu olursan komutan sana küfür felan edemio bide biriyle kavga etttiğinde asteğmen olarak mahkemeye çıkıosun o kadar:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 2447 Toplam Mesaj: 24