Askerlik İçin Boy-Kilo Oranı
-
Müritler mayıs sonunda tecilimi bozdurup askere gitmeyi düşünüyorum ama beni korkutan tek şey kilomdan dolayı 1 sene yol vermeleri.
boyum 180 kilom 102 . spora başladım ama boy kilo durumu hakkında biligisi olan varmı ??
-
Konu ile alakasız ama yaşın geçmişse tecili bozdurduğun zaman 2 gün içinde asker oluyorsun şu anda celp dönemi mayısın 5i ile 8 i arası diğer celp haziran 18-20 arası o zamanlar git.
Biz yarın bozdurucaz sorabilirsem sorarım yazarım boy olayını.
-
mesutb bunu yazdı
Müritler mayıs sonunda tecilimi bozdurup askere gitmeyi düşünüyorum ama beni korkutan tek şey kilomdan dolayı 1 sene yol vermeleri.
boyum 180 kilom 102 . spora başladım ama boy kilo durumu hakkında biligisi olan varmı ??
git acemide kahvaltıda yeşil zeytin yiye yiye 15 20kilo verirsin. :) ben yeni geldim
-
Boy kilo durumu soyle hocam, 180cm boyunsa 80'den 3 cikariyorsun 77 kaliyor, 30 ekliyorsun oluyor sana 107.
Askerlige alinabilmen icin max 107kg olman gerekiyor. Zaten 102sin :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Boy kilo durumu soyle hocam, 180cm boyunsa 80'den 3 cikariyorsun 77 kaliyor, 30 ekliyorsun oluyor sana 107.
hocam hazır başlamışken bi 10 kg daha al sonra git hallet işi spora başla :))
-
benim boy 1.83 muayenede kilo 105 çıkmıştı tam sınırdasın demişlerdi
-
Daniel-Koo bunu yazdı
doğrudan 27 eklesek?
-
mataramasuko bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
doğrudan 27 eklesek?
eeet yau neden 30 ekliyoruz, boydan 103 çıkarıyoruz.. o.O ;] -
Boy ile kilo arasında 30 - 35 kilo fark olursa hava değişimi alırsın git zayıfla yada kilo al gel derler - yada +30 kilo sorun dur
-
186 boyum var kilo 65 hocam beni almazlarmı askere yani
-
çocuk sara hastasıydı acemilikte bayılıyordu yinede göndermediler bu kadar olur