Askerlik Kağıdım Geldi...
-
Askerlik kağıdım geldi.
Öğrenciyim. Benim bunu ne yapmam lazım? Nasıl tecil mi ettirecem ne yapacam nasıl yapacam?
Karakola öğrenci belgemle kağıdı götürsem yeterli mi?
-
karakola degil yavrucum :P
ASKERLİK ŞUBESİNE
-
sadece askerlik şubesine öğrenci belgeni götürmen yeterli. ben böyle yaptım ne arayan var ne soran verdim çıktım :)
-
öğrenci belgesi nası bişi bi gösterin bendeki kaıdı şubeye götrdüm bu olmaz dedi.
-
Detaylı bilgi http://www.asal.msb.gov.tr/
> er işlemleri
> erteleme işlemleri
Cevap orada canim kardeşim :D
-
askerlik için ayrı belge veriyolar normal öğrenci belgesini saymazlar :)
-
Karakoldan eve gelmişle ben evde değil mişim :S
-
öğrenci belgesini alırkene ben bunu askerlik şubesine götürcem diyosun okul sana zarflı kapalı filan şekilde sonra götürüp vercen veya postalıcan gününü geçirtme ceza yersin
-
Kardeşim senle ilgili bi durum yokki.
Öğrenci işleri zaten yazışma yapar, en azından yapması lazım.
-
Şimdi öğrenci işleride şu şekil.
Açıköğretim fakültesine kayıtlıydım. Bu sene dicle üniversitsine dün kayıt yaptırdım. Öğrenci belgelerimi filan verdiler. İki tane öğrenci belgesi aldım.
-
karakoldan geldiyse sana karakolda sadece askerlik çağrı belgeni veriyolar sende o belgeyi alıyosun yazan tarihte askerlik şubesine gidiyosun.ama sen o tarihten 5-6 gün sonra git çünki ilk günler çok kalabalık oluyo ve erkenden git.bide o belgede ne yazıosa onun 2 katını götür sonra sorun çıkartıyolar; nüfüs çüzdanı fotokopisi,2 fotoğraf,verem savaş dispanserine git,öğrenci belgesi yada diploma fotokopisi ve bunların 2 katıyla git :D geçen ay ertelettim ben.31 ekime kadar vaktin var raad ol :D
edit: ünideysen lise diploma fotokobini ver 3 yıl tecil ederler ama öğrenci belgesiyle gidersen daha sağlam olur.