Askerlik Tecili Hakkında
-
DigitalMind bunu yazdı:
-----------------------------
haci bende senin gbi gitmedm yoklama kacagi olmusum eve zarf geldi gittim askeri subeye ogrenci oldugum icin ogrenci durum belgesi istediler goturdum tecilimi yapti yolladi muayene bile olmadim yani demek istedgm zorluk cikarmiyorlar hemen git yaptir
-----------------------------Lakin ben mezunum şuan boş gezenin boş kalfası gözüküyorum..
Yarın uğrayayım inşallah bok yoluna gitmeyiz o değil Babamda ağzıma sıçacak :D
-
benim arkadaşım liseden sonra amerikaya gitti bir kaç ay önce geldi istanbula indi uçakla kimse durdurmadı tekrar uçakla ankaraya gitti yine kimse durdurmadı.şubeye gitti ceza filan almadı öyle bekliyo o kadar büyütmeyin bence
-
darkroques61 bunu yazdı:
DigitalMind bunu yazdı:
haci bende senin gbi gitmedm yoklama kacagi olmusum eve zarf geldi gittim askeri subeye ogrenci oldugum icin ogrenci durum belgesi istediler goturdum tecilimi yapti yolladi muayene bile olmadim yani demek istedgm zorluk cikarmiyorlar hemen git yaptir
-----------------------------Lakin ben mezunum şuan boş gezenin boş kalfası gözüküyorum..
Yarın uğrayayım inşallah bok yoluna gitmeyiz o değil Babamda ağzıma sıçacak :D
-----------------------------ASDFASFSAF
bende gittim tecili yaptırdım. bugun sulh ceza mahkemesinden kagıt geldi :D
3. ayda durusmam var :F
millt birbirini kesiyor onlara birsey yok ben gec gitmişim diye dava etmişler amk :D
-
2011, halen askerlik tecili vs. hakkında online olarak sorgulama yapılamıyor. millet askerlik şubelerinde yığılmak zorundamı?
-
Dostum ben hala o muhabbetden dertliyim senin zaten yasinda ufak git seni techil edicekler ama gec gittigin icin sivil mahkeme olayi var askerlikte techil ediceksin ama sivil mahkemeye savunma yazicaksin inandirici olmasi senin avantajina dilekceyi yazarken gec kalma sebeplerini felan yaz ama bi sorunun olmucak yani her turlu techil ediceksin ama gec kaldigin icin mahkemelik olucaksin. sonra eve kagit gelicek mahkeme tarihi su su tarihtedir die o tarihte kesinlikle git mahkemeye savunmani tekrar ver.En sonunda eve sonuc geliyor para cezasi ister odersin ister temyiz etme hakkinda var ugrasmak istemiyorsan parayi yatirirsin yani korkma yasin ufak senin yasindakiler daha yeni askere gidiyor :) sorun olmaz yani
-
Wakizashi bunu yazdı:
Dostum ben hala o muhabbetden dertliyim senin zaten yasinda ufak git seni techil edicekler ama gec gittigin icin sivil mahkeme olayi var askerlikte techil ediceksin ama sivil mahkemeye savunma yazicaksin inandirici olmasi senin avantajina dilekceyi yazarken gec kalma sebeplerini felan yaz ama bi sorunun olmucak yani her turlu techil ediceksin ama gec kaldigin icin mahkemelik olucaksin. sonra eve kagit gelicek mahkeme tarihi su su tarihtedir die o tarihte kesinlikle git mahkemeye savunmani tekrar ver.En sonunda eve sonuc geliyor para cezasi ister odersin ister temyiz etme hakkinda var ugrasmak istemiyorsan parayi yatirirsin yani korkma yasin ufak senin yasindakiler daha yeni askere gidiyor :) sorun olmaz yani
-----------------------------Eyvallah yarın uğrayayım en iyisi..
-
hacı gecen sene 2 kere kağıt geldi 3.'sü gelseydi garanti sağlam bir ceza alacaktım bu senenin kasım ayında yolcuyum bende :|
git danış sor bakalım bi ne var ne yok diye.
-
son günü geçirdiğin için muayeneye yollucaklar sonra raporla geleceksin tecil edecekler ama ceza verirlermi nolur bilmiyorum
-
bende bugun şubeye gittim ve 28 şubat son günmüş..
-
darkroques61 bunu yazdı:
Yoklamaya muayeneye filan bakmadım yarın bir uğrayayım şubeye bakalım ne olacak.. Ceza meza varsa işin içinde kaçak olurum daha iyi bu sene Üniye hazırlanıyorum 3-4 ay kaçak gözükür sonra Üniye kapak attığımda yırtarım sanırım herhalde öyle bişe olsa gerek ? :)
-----------------------------Seni sınavda bir kapsınlar da gör kapağı mapağı :)