Askerlik Tecili Yardım
-
arkadaşlar lise'de 2 sene kalmam yüzünden okuldan atıldım açık lise okuyorum şu anda 91 dogumluyum bana muayne kağıdım gelmişti gitmedim daha dogrusu yurt dışındayım gidemedim diyelim tecil ettirebiliyormuyum askerliği bilgisi olan varmı?
-
Aciktan lise okuyanlar tecil edemiyor sanirim..
anca aciktan ünv okuyanlar tecil edebiliyor. o da 26 yasina kadardi sanirim :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
Aciktan lise okuyanlar tecil edemiyor sanirim..
anca aciktan ünv okuyanlar tecil edebiliyor. o da 26 yasina kadardi sanirim :)
-----------------------------benim acil birşeyler yapmam lazım ist döndüğüm an direk akşam lisesine kayıt olıyım bitiriyim direk üni ye gidiyim bari sonra ver elini askerlik 5 ay yaparım en azından bu askerlik bende okuma duygusu uyandırdı aksam lisesine 2 yıl gitsim 5bin TL gidicek ama olsun
-
başka bir şekilde tecil olmuyor mu illa okumak mı lazım?
-
açık lisede tecil hakkı var die biliorm bi arkadaş yaptırmştı die hatırlıyorum:)
-
olm kal ukraynada orda oku sonra buraya üni okumaya gel
-
aynısı benim içinde geçerli 2 sene kaldım tecil edebiliyozmu
-
HeadBanger bunu yazdı:
olm kal ukraynada orda oku sonra buraya üni okumaya gel
-----------------------------tekim ya bu aralar canım sıkıldı diger her yonden mukkemmel kafam karıstı iyice ya zaten burda 3 yıl kalsam paralıya düşüyor askerligim 1 ay
-
git genede tecil et. bise demezler yasin kucuk la daha :D
-
cuneyd bunu yazdı:
git genede tecil et. bise demezler yasin kucuk la daha :D
-----------------------------harbi ya daha 19 yaşındayım etsinler tecil ama bu ayın sonunda bitiyor galiba en son bu cuma gitmem lazım bakalım ayarlarsam o zaman cuma gunu turkiyeye donüş yapıyım sinir basıyo hiç gitmesem en iyisi.
-
lan okusana orda manyakmısın buraya gelirsin bitince:W