Askerlik Ve Tecil
-
ya 91 ağustos doğumluyum ama yoklama kağıdım köye gitmiş şincik ben öğrenci işlerine danıştım bunu okuduugum okulun elime bir zarf tutuşturdular bunu şubeye ver dedi. sonra dedim burdaki askerlik şubesinemi nerde kayıtlıysan oraya dedi ben şüphede kaldım bulundugum yerdekine götürsem almazlarmı illa köyemi gitmem laızm ?
-
vay be benimde kağıt gelir yakında.Takipdeyim. .ç.
-
lan 91 lilerde askere gidiyo iyice yaklaştı şemsiye :|
-
Hocam İkametgah'ın nerde hocam senin ?
-
farketmez hocam, mevkine yakın bir şubeye git oradan seni yönlendirirler, yabanci şubeden işlem yaparsin. kalkipta memlekete gitmene gerek yok.
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam oturdugum yer istanbul- esenyurt ama kimlikteki il ilçe ordu perşembe :)
-
ben de 91 temmuz doğumluyum ama açık öğretim okuyorum öss giricem bu kağıt geldimi gelmedimi benim okul söylemez nasil bakabilirim ki ?
-
PanxeR bunu yazdı:
ben de 91 temmuz doğumluyum ama açık öğretim okuyorum öss giricem bu kağıt geldimi gelmedimi benim okul söylemez nasil bakabilirim ki ?
-----------------------------benim köye gitmiş :|
-
ben 30 ağutos dogumlu muayenesii olmus 2 yıl tecil hakkını kuullanmıs bırı olarak bırıncı agızdan duyyorsun
artık yrurluk degısmıs nerde bı askerlık supersı varsa gıt oraya sana verılen kagıdı ver tecil hakkımı kullanmak ıstıyorum dıceksın muayene olucaksın tmmdır ;)
@renegadealien
hocam dogum kac :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------hocam oturdugum yer istanbul- esenyurt ama kimlikteki il ilçe ordu perşembe :)
-----------------------------Otamatikmen istanbul eseyurt'a gelmesi lazım eğer mahalle kayıtlarında varsanız.
Yoksa Ordu Perşembeye gider bakalım benimkide buramı gelecek yoksa köyemi :)
-
hocam boşuna şubene gitmene gerek yok kargoyla kayıtlı olduğun askerlik şubesine gönder. Şahsen ben öyle yaptım..