Askerlikte Yeni Dönem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

patetes soyan bişi olmayacak yani öyle mi abi ? 

okuyup gitmek dezavantaj mı olucak ? 

kimse gitmek istemez.. gidipte ölmek istemez sonuçta..

tam tersi olacak dediklerinin. erler ve uzun kısa dönemler üslerde taburlarda kalıp hizmet bölüğüne dahil olacak. uzman erbaşlar astsubay ve subaylar gidecek çatışmaya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

ben zorunlu askerlik niye var onu bile anlamıyorum. hadi var, verimli kullanmıyorsun adamları. kur birkaç fabrika, bedava işgücü. yat kalk yapacağına üretim yapsın adamlar. hatta iş tecrübesi olur, mesleği olmayan meslek edindirilir.

gidince öğrenirsin neden var olduğunun ama ben söylüyeyim
    Türkiye konumu gereği savaşa açık bir ülke olası çıkacak bir savaşta insanlar az buçuk belirli bilgilere sahip olması gerek aayrıca olası çıkacak bir savaş ta elinde her daim hazır asker bulundurmak zorundasın savaş kapıya dayandığında hadi askere diyemesin savaş yokken millet korkudan askere gitmeek için türlü kepazelikler yapmaktadır
    görmüyormusunuz  kendisinin ortodoğunun padişahı sanan kasımpaşalı biri var ona buna höt göt yapan kendini islamın koruyucu zanneden

sanıyormusunuz ki oluşturulacak profesyonel ordu yeterli olacak opesrasyonlara profesyonel askerleri gönderdin geri kalan işleri kim yapacak ? kışlanın nöbetinin kim tutacak diğer işler vs vs o kadar çokmu fazla bu profesyonel askerler o işleride yapsın

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı

patetes soyan bişi olmayacak yani öyle mi abi ? 

okuyup gitmek dezavantaj mı olucak ? 

kimse gitmek istemez.. gidipte ölmek istemez sonuçta..

tam tersi olacak dediklerinin. erler ve uzun kısa dönemler üslerde taburlarda kalıp hizmet bölüğüne dahil olacak. uzman erbaşlar astsubay ve subaylar gidecek çatışmaya

baskına gelenleri patatesle karşılarlar artık :|

Prometheus kardeş o dediğin şey olmaz adamlar askerlik yapmaya gidio kölelik yapmaya değil! hoş bazen amelelikte aypıosun ama yapıcak bişi yok.

ArmadA tarafından 21/Kas/12 19:40 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

ben zorunlu askerlik niye var onu bile anlamıyorum. hadi var, verimli kullanmıyorsun adamları. kur birkaç fabrika, bedava işgücü. yat kalk yapacağına üretim yapsın adamlar. hatta iş tecrübesi olur, mesleği olmayan meslek edindirilir.

daha fantastik bir önerim var. işsiz, sapsız olanları ayırsınlar, ki onlar en azından 250.000 kşi yapar. bunların hepsini dünyanın dört bir yanına savaşmaya, fethetmeye gönder. en kötü ihtimal 1 milyon metrekare ekstra toprağımız olur. fethettiğimiz yerlerin sokak, mahalle isimlerine ölenlerin adını veririz.

Yaş kaç ?

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

daha fantastik bir önerim var. işsiz, sapsız olanları ayırsınlar, ki onlar en azından 250.000 kşi yapar. bunların hepsini dünyanın dört bir yanına savaşmaya, fethetmeye gönder. en kötü ihtimal 1 milyon metrekare ekstra toprağımız olur. fethettiğimiz yerlerin sokak, mahalle isimlerine ölenlerin adını veririz.

iyi saçmalamışsın.

Beyin Bedava :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    ZyreX bunu yazdı

Arkadaş Şırnak'ta astek komando fakat haberde yazdığı gibi araziye inmiyor,profesyoneller yapıyor bu işi.Zaten bunca yıl 20 yaşında bakkal çırağını neden birkaç ay eğitimle araziye saldılar onu da anlamadım.Bu işi mesleği askerlik olanlar yapmalı,askere gidenler değil..

**EbMaRtEu**
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı
    LizardKing bunu yazdı
    Triumph bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

iyi saçmalamışsın.

Beyin Bedava :D

kendimi age of empire da hissettim :DD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunlar resmen amele arıyor inanmayın aga.

küfrederiz villalara kulübeden
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Profesyonel orduya skill pointte basacaklar mı ?

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

20 gün kaldı askerlige gider 6 ay yapar gelirim aga. Hani horoza sormuşlar ya.. ;)

Toplam Hit: 3302 Toplam Mesaj: 22