Askerlikte Yeni Dönem
-
BarisYigit bunu yazdı
patetes soyan bişi olmayacak yani öyle mi abi ?
okuyup gitmek dezavantaj mı olucak ?
kimse gitmek istemez.. gidipte ölmek istemez sonuçta..
tam tersi olacak dediklerinin. erler ve uzun kısa dönemler üslerde taburlarda kalıp hizmet bölüğüne dahil olacak. uzman erbaşlar astsubay ve subaylar gidecek çatışmaya
-
Prometheus bunu yazdı
ben zorunlu askerlik niye var onu bile anlamıyorum. hadi var, verimli kullanmıyorsun adamları. kur birkaç fabrika, bedava işgücü. yat kalk yapacağına üretim yapsın adamlar. hatta iş tecrübesi olur, mesleği olmayan meslek edindirilir.
gidince öğrenirsin neden var olduğunun ama ben söylüyeyim
Türkiye konumu gereği savaşa açık bir ülke olası çıkacak bir savaşta insanlar az buçuk belirli bilgilere sahip olması gerek aayrıca olası çıkacak bir savaş ta elinde her daim hazır asker bulundurmak zorundasın savaş kapıya dayandığında hadi askere diyemesin savaş yokken millet korkudan askere gitmeek için türlü kepazelikler yapmaktadır
görmüyormusunuz kendisinin ortodoğunun padişahı sanan kasımpaşalı biri var ona buna höt göt yapan kendini islamın koruyucu zanneden
sanıyormusunuz ki oluşturulacak profesyonel ordu yeterli olacak opesrasyonlara profesyonel askerleri gönderdin geri kalan işleri kim yapacak ? kışlanın nöbetinin kim tutacak diğer işler vs vs o kadar çokmu fazla bu profesyonel askerler o işleride yapsın -
ErotikPanda bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
patetes soyan bişi olmayacak yani öyle mi abi ?
okuyup gitmek dezavantaj mı olucak ?
kimse gitmek istemez.. gidipte ölmek istemez sonuçta..
tam tersi olacak dediklerinin. erler ve uzun kısa dönemler üslerde taburlarda kalıp hizmet bölüğüne dahil olacak. uzman erbaşlar astsubay ve subaylar gidecek çatışmaya
baskına gelenleri patatesle karşılarlar artık :|
Prometheus kardeş o dediğin şey olmaz adamlar askerlik yapmaya gidio kölelik yapmaya değil! hoş bazen amelelikte aypıosun ama yapıcak bişi yok.
ArmadA tarafından 21/Kas/12 19:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Triumph bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
ben zorunlu askerlik niye var onu bile anlamıyorum. hadi var, verimli kullanmıyorsun adamları. kur birkaç fabrika, bedava işgücü. yat kalk yapacağına üretim yapsın adamlar. hatta iş tecrübesi olur, mesleği olmayan meslek edindirilir.
daha fantastik bir önerim var. işsiz, sapsız olanları ayırsınlar, ki onlar en azından 250.000 kşi yapar. bunların hepsini dünyanın dört bir yanına savaşmaya, fethetmeye gönder. en kötü ihtimal 1 milyon metrekare ekstra toprağımız olur. fethettiğimiz yerlerin sokak, mahalle isimlerine ölenlerin adını veririz.
Yaş kaç ?
-
LizardKing bunu yazdıTriumph bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
daha fantastik bir önerim var. işsiz, sapsız olanları ayırsınlar, ki onlar en azından 250.000 kşi yapar. bunların hepsini dünyanın dört bir yanına savaşmaya, fethetmeye gönder. en kötü ihtimal 1 milyon metrekare ekstra toprağımız olur. fethettiğimiz yerlerin sokak, mahalle isimlerine ölenlerin adını veririz.
iyi saçmalamışsın.
Beyin Bedava :D
-
ZyreX bunu yazdı
Arkadaş Şırnak'ta astek komando fakat haberde yazdığı gibi araziye inmiyor,profesyoneller yapıyor bu işi.Zaten bunca yıl 20 yaşında bakkal çırağını neden birkaç ay eğitimle araziye saldılar onu da anlamadım.Bu işi mesleği askerlik olanlar yapmalı,askere gidenler değil..
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıLizardKing bunu yazdıTriumph bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
iyi saçmalamışsın.
Beyin Bedava :D
kendimi age of empire da hissettim :DD
-
bunlar resmen amele arıyor inanmayın aga.
-
Profesyonel orduya skill pointte basacaklar mı ?
-
20 gün kaldı askerlige gider 6 ay yapar gelirim aga. Hani horoza sormuşlar ya.. ;)