Asp / Php Ye Başlayanların Kendilerini Geliştirmek İçin Yapmaları Gerekenler
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
şehir dışında okuma durumum var o bakımdan bendede böyle bi arşiv olması şart zumsuk sayende karar verdin php den bi başlıcam bana uygunsa devam :D
-----------------------------hocam vallahi phpde rahat edersin :) .
Hele güzel birşey olsun ajaxlı olsun diyorsan e haliyle javascript şart.Javascript ile php birbirine inanılmaz derecede benziyor.MAdem ?
ÖYleyse hiç kasma html > javascript > php uyar.Asp benim istediğim şeylerde tıkaıyordu.O yüzden php ye geçtim.Kullandığım şeyi tavsiye ediyorum.Php diyorum :)
-
benimde js ogrenmem lazım ya güzel bi web itesi yapmak için gerekli olanlar bence
php,html,ajax,js,css,sql
-
ben de başlamaya karar verdim ama asp mi php mi öğrenmeliyim. bi kaç bilgim var mesela [b]asd[/b] :D [color=red]asd[/color]
-
konpicyus bunu yazdı:
ben de başlamaya karar verdim ama asp mi php mi öğrenmeliyim. bi kaç bilgim var mesela [b]asd[/b] :D [color=red]asd[/color]
-----------------------------abi :D o editör bilgisi
html - javasript öğrne.Senin verdiğin kodlar
<b>asd</b>
<font color=red>sdd</font>
olacak mesela :).Sonra asp mi falan deme.Php tabi ki.
-
php başlayalı 1 hafta oldu pek üstünde durmadım su anda ziyaretçi defteri yazabiliyorum.
bide üyelik sistemi çakarsam yarın tmmdır site bitti işte :D görsele geçerim :| -
abi hepten o kadar hafife almayın yaw :D z.defteir yap tamam protla yazarsınız değil.Bu işin mantığı gerekiyor.Mantığını çözersen yolu baya alırsın.FAkat bu işte güvenlik olması lazım.
Şimdi üyelik yaz z.defteirne üye olanlar mesaj ata bilsin.Daha sonra üye olanlara avatardır, imzadır falna ekle.Üyeleri arayıp, görebileceğimiz bir sayfada olsun.Sonra özel mesaj sistemi kur.Daha sonra yavaş yavaş forum haline getir.Forum halinde düşünce şu olacak
kategoriler(id): web tasarım (1) , güvenlik(2) vs...
Sonra adam konu açtığında kategori kısmına id olacak.Daha sonra kategorileri while döngüsü ile listelerken forum mesjalarında kategori alanı id ile aynı olanlarıda listeleteceksin.İlerleyen zamanalrda asp / php örneklerini yaparım isterseniz.
-
bi ara bakmak icin spam. hortlattik zumsuke saygilar...;)
-
Bu Tür Kitapları Nerde Bulabilirim? Zumsuk Sıkıldıysan Bana Verebilirsin
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------hangi sehirdesin hocam?
ankaraysa zafer carsisi,olgunlarin ordaa palme var bu ikisindee baya bulunur.
-
JUSTICEtr bunu yazdı:
-----------------------------ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------hangi sehirdesin hocam?
ankaraysa zafer carsisi,olgunlarin ordaa palme var bu ikisindee baya bulunur.
-----------------------------İstanbul Hocam.. Elinde Olan Varsa Satmak İsteyen Felan.. Pm Atsın..