Asp Eğitimi...
-
Verdiğim sözü tutuyorum :)
150 sayfalık Asp Günce isimli kitabın ebook'unu Tahribat.Com Download Arşivinde bulabilirsiniz...
rar şifresi : tahribat.com
-
Eywallah :)
Gerçi bu bende vardı ama hiç okumamıştım ve zaten nerde olduğunuda bilmiyor sağol abicim :)
-
hiyayytt
helal olsun rene çok teşkürler gelek spas thanx
-
Asp Ders Notları...
55 sayfalık özellikle asp içindeki basic funtionlarının kullanımını basit bir dille anlatan güzel bi kaynak...
kitabın ebook'unu Tahribat.Com Download Arşivinde bulabilirsiniz...
rar şifresi : tahribat.com
-
eywallah iki gozumsun rene... sağol valla şimdilerde asp ye sardım zaten yardımcı olur inşallah bana
-
eyw kardess
-
Daha varsa yolla rene abi bunlar harika kaynak :)
-
BlackExploit bunu yazdı:
Daha varsa yolla rene abi bunlar harika kaynak :)
Valla sadece bunların ikisi birazda kafayı çalıştırıp az bişeyde html bilgisi varsa asp kolay.. -

Ders 6 - Asp ve Ado Birlikteliği renegadealien 153 17 Şubat 2005 (Perşembe) 
Ders 5 - Asp Nesnelerini ve Bileşenlerini Kullanmak renegadealien 126 17 Şubat 2005 (Perşembe) 
Ders 4 - Windows İşletim Sistemlerinde Web Hizmetleri renegadealien 151 17 Şubat 2005 (Perşembe) 
Ders 3 - Vbscript ve JavaScript Temelleri renegadealien 161 17 Şubat 2005 (Perşembe) 
Ders 2 - Html Belgesi Yaratmak renegadealien 175 17 Şubat 2005 (Perşembe) 
Ders 1 - Asp İle Programlamaya Giriş renegadealien 367 17 Şubat 2005 (Perşembe) -
forum hariç (ki aslında o da kolay kanımca kategori olayını çözen forumda yazar) bi tahribat yazarım hani :))) sadece değişik şeyler okumak istiyorum..
Faydalı olacak çok sağol abi...
(Gülmeyi unutmuşum hemen düzenleyeyim) :)
-
Zaten abi senin sayende ben gaz aldim simdi asp de bir SQL leri bilmiyorum MySQL de yine az bucuk bilgim waer ama MsSQL ile ilgim yok daha :)
Rene abi o kitabi bana ilk aspye baslarken msn den waermisti kodlari cok gusel anlatmis benim cok isime yaramisti.