Asp Mi Php Mi ?
-
[b]Arkdaşlar bn bu iki dil arasında kararsız kaldım..Sizce hangi dil daha iyi,daha kullanışlı ve nelere göre daha iyi olduğunu anlatırmısınız..[/b]
-
bence phpfusion daha iyi www.phpfusion.gen.tr her türlü bilgiyi ordan alabilirsin.
-
perL!
-
Tabiki php. Kaynak bol, basittir kendi kendine öğrenebilirsin. Senin sorduğun (klasik) ASP artık geliştirilmiyor. Sıkıntı yaşayabilirsin. ASP.net en karizmatik dil, kaynakta fazla ama öğrenmesi biraz zor. http://www.asp.net/
-
asp daha güvenli php daha güvensiz ama php daha kullanışlı =)
-
ErKaNKoLaY bunu yazdı:
-----------------------------
bence phpfusion daha iyi www.phpfusion.gen.tr her türlü bilgiyi ordan alabilirsin.
-----------------------------euheuehue kopardın benı hoca zuheuhue
-
ErKaNKoLaY bunu yazdı:
puahuauha -
Ben pHp ciyim. Ama ASP.NET daha gelişmiş gibi duyumlar alıyorum. Farklı alanlarda test etmek lazım.
-
PHP de güvenli sistem yazmak zordur. Fakat sınırları zorlayabilirsin. ASP de güvenli sistem yazamazsın sınırlarıda zorlayamazsın. asp.Net hakkında pek bilgim yok...
-
sakat-at bunu yazdı:
PHP de güvenli sistem yazmak zordur. Fakat sınırları zorlayabilirsin. ASP de güvenli sistem yazamazsın sınırlarıda zorlayamazsın. asp.Net hakkında pek bilgim yok...
-----------------------------tahribat.com asp hoca :) we güvenli :)
-
ihihi kem küm
:D
yazana helal olsun o zaman :D