folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp Öğrenmek İstiyorum..

Asp Öğrenmek İstiyorum..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karuna
    karuna's avatar
    Erkek

abi bende asp öğrenmek istiyorum.ama neyden başlamalıyım bilgisayarımda neler yüklü olmalı sQL nedir css nedir bunları nerden öğrenebilrim SQL kitabına baktım 49 ytl ben öğrenci adamım bi yardım edin bana..

he gardaş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zenom
    zenom's avatar
    Erkek

elimde cok sağlam asp kitabı mevcut 10 ytl verirsen veririm kargo ile yollarım kargoyu da sen ödersin sana 15 17 milyona patlar işte

kargo 7 ytl benim ücrette 10 ytl ben asp o kitaptan öğrendim kalitelidir .. 

Ateşe Dayanabildiğin Kadar Günah İşLe...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek
    peki elinde c# kitabı olupda bana yollayabilecek olan varmı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Sitede arama yaparsanız,e-kitaptan tutun videolu anlatımları bile var

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende elindeki kitaptan almak istiyorum bi resmini fln koysana nasıl bi kitap kardeş ayrıca hangi ildesin sen nasıl alabilirim başka şekilde....

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

o kadar para verip kitap almaya ne lüzum var :) internette makaleler ve örnekler mevcut yapacağın şey asp çalıştırmak için bir alan (free server veya pcne local host kur) daha sonra bu örnekleri uygulamaya çalış, değiştirmeye çalış daha sonra ufak bi ziyaretçi defteri yapmaya çalış, nasıl güvenliğini yapabilirsin bunu öğrenmeye ve yapmaya çalış daha sonra başka bi projeye geç, hazır scriptler indirip incele millet nasıl yazmış ne yapmış hangi kodu ne amaçla koymuş.. ilk defa karşılaştığın kodlar ne işe yarıyor gogılda ara bu kodlarla sende bişey yapmaya çalış böyle böyle hem pratik yapıp hem karşılaştığın hataları çözerek temelini kavrarsın, hataların sebeplerini anlayabilirsin vs.. yoksa sen eline kitap alıcan okuyacaksın uygulamaya gelince hata alınca lan bu 241. sayfada mı yoksa 125. sayfadamı diye onla uğraşmaktan ne hata aldığını, nerde kaldığını ne yapacağını bile unutursun, bazı kitaplar milleti çok zeki sanıp yok aplikeşın yok zart zurt olaylarına giriyolar hemen anlamsız bi dille anlatıyolar bu ne lan diye kalırsın ortada :D .. 

hem sen asp yi boşver yol yakınken geri dön php veya asp.net öğren asp yetmiyor hiçbişeye pişmanım php yi bırakıp asp kastığım için :C

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zenom
    zenom's avatar
    Erkek

PUSULA YAYINLARI Zafer Demirkol

kitabı cok geniş ve eğlenceli bir anlatımı var adam asp yi bebek oyunçağımıi gibi anlatıyor ve örneklerlen pratik yaptırıyor... 

Ateşe Dayanabildiğin Kadar Günah İşLe...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Dostum, arayan belayı da bulur beni de bulur sloganı ile cümleme başlıyorum. Hiç kitap alma, sakın ha!

Al sana bir sürü kaynak

http://rapidshare.com/files/10665893/dersler.rar  . Zamanında rapide atmıştım.

İçinde baya birşey var. E-kitap tan tut, kısa kodlar felan filan. Hem şöyle işlevsel bir telefonun varsa ekitabı atarsın telefona istediğin yerde okursun.(Ben öyle yaptım).

Şifresi vardı yanlış hatırlamıyorsam

Ya www.teorik.net ,  yada  teorik.net

Arkadaşlar umarım reklam demezsiniz. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek

sitedeki dosya arşivinde e-booklar onları indir, webhocam.net te görüntülü dersler var onları izle, asprehberi.net te makaleler var onları oku, takıldığın yerleri de forumda sor. Bence kitaba para verme

css için de renenin döküman arşivindeki yazısını oku süper bişi 

Ama hepsinden önemlisi aspyi niye öğrenmek istediğini bi düşün, sonra da gerçekten isteyip istemediğine karar ver. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By1GKaL
    By1GKaL's avatar
    Erkek
    bende de e book varda ebookla oluyor c# kitabı olupta bana satabilecek mürid varmı??
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    dosya arşivindeki asp güncesi için en iyi kaynak diyodu rene ,aspye başlamak için.bilginize..
Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 14