Asp Site Yapma Programı
-
Arkadaşlar .asp uzantılı dosya oluşturabilen program önerileriniz varmı??
Teşekkürler şimdiden
-
Notepad?
asp nin ne olduğunu bildiğinden eminsin dimi hacım?
-
hocam anlattığım şu ki hazır scriptlerin bulunduğu bi program,tasarımı yapıp kaydedince .asp olarak kaydedecek...
-
dostum birazdaha açarsan konutu tam anlarız hazır script dediğin js mi yoksa template falanmı ?
edit : zaten farklı kaydet dediğin zaman dosya adı .asp olarak kaydedersen olay biter.
-
Frontpage gibi bir editör arıyor, tek farkı html değil asp formatında kaydedecek ve dinamik site hazırlayabilecek.
Nesini anlamadınız ki?
-
TheBurak bunu yazdı:
-----------------------------
hocam anlattığım şu ki hazır scriptlerin bulunduğu bi program,tasarımı yapıp kaydedince .asp olarak kaydedecek...
-----------------------------anlattığın o değildi yukarıda
Konu Başlığı(Asp Site Yapma Programı):Mesaj TheBurak tarafindan 20 Nisan 2007 (Cuma) tarihinde yazildi. Arkadaşlar .asp uzantılı dosya oluşturabilen program önerileriniz varmı??
Teşekkürler şimdiden
burda görüldüğü gibi.
ancak konuya dönersek içinde bi dünya hazır script olup aha al bunu editle programdan sonra yayınla şeklinde bi program duymadım daha önce.
sana frontpage yada dreamweawer kullanmanı tavsiye ederim.eğer bahsettiğin şey bunların dışında birşey ise kusura bakma bi zikim anlamadım ne dediğinden
-
Criminal bunu yazdı:
-----------------------------Frontpage gibi bir editör arıyor, tek farkı html değil asp formatında kaydedecek ve dinamik site hazırlayabilecek.
Nesini anlamadınız ki?
-----------------------------Evet Criminal hocanın dediği gibi ''html değil asp formatında kaydedecek ve dinamik site hazırlayabilecek''
frontpage kullanacak kadar profoyenel değilim...
-
frontpage için professyonel olmak gerekmiyorr.. hjmm
kodlama calısacaksan
bu siteden programı indirebilirsin....
-
Asp bir web programlama dilidir yapılmaz,yazılır. .asp ile save leme olayını notepad de bile yapabilirsin. Asp ye yardımcı uygulamalar mevcut örneğin aspmaker tarzı programlar database ini yolunu bile kendi oluşturup yapar. Asp öğrenmek istiyorsan html yut daha sonra aspindir.com a gir ve yazılmış örnekleri indirip kurcala.
iis kurmasını öğren (internet information services)
access öğren (data / .mdb)
Ya da hiçbirşey öğrenme git spor yap.
3. yü tavsiye ederim.
-
http://dosyam.net/?id=8gpnn1
Kendinize saniyeler içerisinde bir web sitesi oluşturmak istiyorsanız,Kurulum dosyasını çalıştırın ve siteniz hazır hale gelsin. Yönetici paneli, gelişmiş forumlar, üyelik sistemi vs. hepsi bu sistem içinde. -
valla hem front page hemde not deftedi kullanıyorum ikisi bi arada cok güzel gidiyor. Front pageyi tercih ederim asp kodu bilmen lazım yada indireceksin hazır sicripleri birbirine geçireceksin veri tabanlarını birbirine bağlayacaksın al asana oldu bitti. çok kolay değil mi :)