(Asp) XSS Kayıt Sistemi Buyrun...
-
Merhaba
Dreamweaver ile hiç kod yazmadan yaptık deneme amaçlıydı bu script.aslında sql inj.den baska güvenlik almadım mesela bos kayıt yapılabiliyor onlara hiç ellemedim varsa acıkları kapatırlar.
Not: baktım swool o kadar XSS bulmus dedim xss kayıt sistemi yazmaya calısım olcak mı dıe ins olmustur fakat buldugunuz xss eğer acık kapanırsa gidio onu onbellek yapmayı bulamadım artık sız yaparsınızda eklersiniz foruma.
db ye yazma izni verirsiniz artık
demodaki sistemi şişirmeyin kontrol etcem :) bos verio eklio zaten onuda siz halledersiniz ugrasmadım fazla
-
birde şu olay var local de gayet güzel ekliyordu fakat bagalantı ayarlarını degıstırdıkten sonra ekleme hatası verdı anlayamadım ama ekle ye basınca hata sayfası cıkıor fakat yınede ekle yor gerı gıdıp yenilerseniz gorursunuz.
admin paneli mevcut ama sadece sil me işlemini gerçekleştiriyor
-
zone-h in xss versiyonumsu bişey mi?
-
allayıp pullayıp kullanılabilir. gerçi ben kullanmam ama arayanlar için güzel bi örnek (:
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
zone-h in xss versiyonumsu bişey mi?
-----------------------------yok aslında xssed diye bir site vardı zone-h nın kurucularından birimi ne yapmıstı. Türkiyede böyle bir siteye hiç rastlamadım dedim ben bi ön ayak olayım..
-
türkiyede gereksiz be arakdaşım
hani güzel olmuş şekillendirilip kullanılabilir eline sağlık
ama xssed duruken ve çoğu kimse bilmezken
ama geliştirilebilir ve olursa iyi de olur
-
arkadasım xssed da kac hafta da hatta ayda xss leri eklior.onu göz önüne almak lazım
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------
arkadasım xssed da kac hafta da hatta ayda xss leri eklior.onu göz önüne almak lazım
-----------------------------haklısın uzun sürüyor eklenmesi amma velakin adamlar daşşaqlı kardeşim?
-
http://www.dizisiizle.net/xss-kayit/
alert veriyo.:)
tahribata yonlendirdim :) alertler bittikten sonra :)
-
kardes ben en basta soledim hicbir koruma yapmadım sql ınj ten baska millet demoyu gorsun diye verioruz sizin yaptıgınıza bakın ayıpp yavv
-
Dostum beni yanlıs anlama ben acığı gostermek amaclı yaptım...pardon.