Asp Yorum Scripti Lazım
-
Arkadaşlar internetten aradım ama yararlı birşey bulamadım. Bildiğiniz varmı acaba fazla teferruatlı olmasın zaten, örn; program sitem var her pro nun altında yorum bölümü ekliycek buna uygun bir script varmı bildiğiniz.
-
internette çok fazla yok, bence kendin yaz
Webci58 tarafından 07/Mar/13 20:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Webci58 bunu yazdı
internette çok fazla yok, bence kendin yaz
keske bilsem yapmasnı. :)
-
-
yokmu arkadaşlar yardımcı olacak.
-
www.baskasivasyok.com buradaki işini görürse yardımcı olabilirim
-
Webci58 bunu yazdı
www.baskasivasyok.com buradaki işini görürse yardımcı olabilirim
hoş bi script abi, vallah işimi görür.
-
birde örneğin yorum scripiti ni aldım diyelim, front page kullanıyorum, misal her yayınladığım programın aldında yorum bölümü olacak, datebasesi birbirine karışırmı yani bir programa yapılan yorumun diger prgma yapılan yorumla karışmaması için extra birşey gerekiyormu nasıl yapmam lazım bileniniz varmı.
-
ben hazırlamıştım ofiste kaldı yarın atarım sana, şu şekilde yaparsan sorun olmaz programlar için ayrı veritabanı örneğin resimler için ayrı videolar için ayrı. ben sana göndercem sen bakıp uğraşıp kaparsın mantığını
Edit : yorum yaptıgın programın id sini veritabanına kayıt edecek ve listelerkende id lerine göre listeleyecek sıkıntı yok
Webci58 tarafından 08/Mar/13 21:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Webci58 bunu yazdı
ben hazırlamıştım ofiste kaldı yarın atarım sana, şu şekilde yaparsan sorun olmaz programlar için ayrı veritabanı örneğin resimler için ayrı videolar için ayrı. ben sana göndercem sen bakıp uğraşıp kaparsın mantığını
Edit : yorum yaptıgın programın id sini veritabanına kayıt edecek ve listelerkende id lerine göre listeleyecek sıkıntı yok
Çok Makbule geçer abi yaw sağolasın. yarın bekliyorum senden zahmet olacak ama. çözerim abi ya biraz inceler olayı iyice kavrarım inş.
-
Buyur kardeşim bak uğraş çözmeye çalış kendim yazdım zaten en basit en sade haliyle. kolay gelsin :)
yorum sayfası için localden bu linki aç; /yorum-sayfasi.asp?islem=goster&Id=269