folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Aspye Başlıyoruz Videoları - 1

Aspye Başlıyoruz Videoları - 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim gibi aspye başlamak isteyenler varsa ben öğrendikçe yeni bişeyler toplayıp video çekicem.İLk videomdan başlayalım.Artık 3-4 tane gelir sonrasını bilemem :D Çok zevkli birşey phpden daha çok sevdim.

Dipnot:Sevgili müridler editleme olmadığı için yenilerini ekleyemiyorum bir dakika sonra video linkini buraya yazıcam 2. mesja editlenebilir.O zamana kadar yazmayın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=146068  -1

az çok bişeyler yapmaya çalıştım.Hepsini burda toplıyıcam..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    zumsuk  kafa mı buluyon sen geçen ay delphi diodun ondan önce C# sonra pascal sonra  asp şimdi sırada ne war? :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    asp,pascal,delphide karar kıldım gerisi mikimde dil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    maymun iştahlı bakalım sonu ne olacak :)

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Kasmayın zumsuk çuuuumu :) devam en sonund dooğru bir karar vereceksin ama geç kalma sakın okke

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yok hoca verdim kararımı asp/pascal/delphi bi kaç kişiyle konuştum.c lik olaylara girmeye gerke yok, php olmadı at falan düşündüm iice bu yonde karar verdim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    hadi aspyi anladım delphide eski popülerligini kaybetti ama .net eklendikten sonraki durumunu bilmiyorumda pascal ne ayak kardeşim ?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    programlama dillerine baŞLAYIp altından kalkamıyorsun kanımca : ) . hoca valla yeter ekşidim akm.bi karar ver tüm tbt seni konuşuyo.kendni glnç duruma düşürüyosun.bi mürid tavsiyesi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oturup bastan sona Pascal kasilmaz :) ...Hadi Delphi ye laf yok....

Pascal'in gunumuzdeki tek rolu , hazirkodlarla calismis elemanlarin,ben program yaziyorum diyerek 3-5 ay ortalikta dolandiktan sonra hicbirsey bilmediklerini anlayinca ,lan su programcililk sanati nedri bir bakayim deyip , Degisken,sabit,operator,karar verme yapilari,donguler,diziler,fonksiyonlar,prosedurler...gibi programcilik terimleriyle karsilasinca donup kalmalari sonucunda ,bu temel terimlerin anlasilmasi icin en guzel syntax i duzgun dillerden birisi olan pascal ile programcilik mantigini kavramaya yonelik ufak bir calisma evresinde cok iyi bir rol oynar ,Pascal :) ...ki ben 11-12 derslik bu temel terimleri anlatan bir ders yaziyorum ,yuzeysel olarak :)

Sandman da bilmiyormus gibi ayak yapiyor ,Delphi 'nin .NET le gelen surumu ne oldu diye ,ne olacak tutulmadi :) ...C# RulezZz....ama Delphi ve Pascal ikili veya Basic ve Visual Basic ikilisi butun universitelerde uzun sure kalici olacaklardir,cunku universitelerdeki Algoritma dersleri hep bu dersler uzerinde islenir ,once pascal veya basic ile giris sonra Gorsel programlama adi altinda Delphi veya Basic...ki bence dogru olanda bu olmali...direk milleti C++ ile yuz yuze birakan birkac universitede de var o unideki ogrencilerin sonucu pek icacici degil(genl olarak) :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kaç senedir daldan dala birşeyin ucundna tutmadıkça olmayacak dedim.Oturedum adma gibi öğrenmeye başlıyım dedim.Pascalı sağlamca oturtayım.Daha sonra dlephiye geçtiğimde rahat ederim diye düşünüyorum gerek programlama mantığı gerekse kodlardan.

edit: compu yazını görmedimde şunu diyim işte bende oturup o yüzeysel dersleri okuyucam uüraşıcam.Daha sonra dlephiye geçicem.Yani 3 dilde sürkeli uğraşmıyıcam.

Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 21