Astra Mı Focus Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ikiside gm nin malıydı astra yeni satıldı fransızlara.

octavia al yada az daha para kıy 2.el temiz superb al bir daha arkana bakma.

hocam astra da focus da bana güven vermeyen arabalar ki ben vw polo sahibiyim. mercedes a180 e binen arkadaşımın dediği şey senin araba daha çok güven veriyor.

çünki motoru vw kaput vw direksiyon vw.     skodalarda da yine aynı vw kalitesi var.

astra ise altyapısı farklı motoru farklı firmadan sürekli el değiştirmiş.

Senin o a180 binen arkadaş efsaneymiş ama tayfun

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

Opelin motoruna sakın güvenme ama konforu süperdir.fordun motoru ömürlüktür ama konforu astradan düşüktür.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

Golf

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhendisCan
    MuhendisCan's avatar
    Erkek

Hocam 2014 astra 1.3Ctdı kullanan birisi olarak yakıt tasarrufu muhteşem bir depo ile 1300 km civarı yol yaptığımızı hatırlıyorum konforu güzel güvenlik desen gayet iyi tek sıkıntısı 1.3 motor kalkışta biraz yavaş kalıyor Yeni çıkan 1.6 dizellerde o sorun da çözülmüş diyorlar forda gelirsek yakın zamanda focusa binmedim ama 2011 de vardı focus konforu ve çekişi iyiydi diye hatırlıyorum şimdiden hayırlı olsun :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    adamhakli bunu yazdı

Test sürüşü

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ikiside gm nin malıydı astra yeni satıldı fransızlara.

octavia al yada az daha para kıy 2.el temiz superb al bir daha arkana bakma.

hocam astra da focus da bana güven vermeyen arabalar ki ben vw polo sahibiyim. mercedes a180 e binen arkadaşımın dediği şey senin araba daha çok güven veriyor.

çünki motoru vw kaput vw direksiyon vw.     skodalarda da yine aynı vw kalitesi var.

astra ise altyapısı farklı motoru farklı firmadan sürekli el değiştirmiş.

A serisi mersoların en vasat serileri ama .)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bordomavi
    bordomavi's avatar
    Erkek

2016 astra k hb aldım çok memnunum tavsiye ederim ford a göre daha güçlü motor daha konforlu ayrıca daha sportif ..

bordomavi tarafından 08/May/17 22:51 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Eskiden focus sahibi olarak ben focus diyorum. 

Opelin hic bir modeline nedense ısınamiyorum.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Bu devirde benzinli arac almak, seninle tanismak isteriz yigidim. 😁😁😁

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Bu devirde benzinli arac almak, seninle tanismak isteriz yigidim. 😁😁😁

hesap kitap işi 20 bin 25bin i geçmeyecekse her türlü benzinli daha karlı. 

motoru daha ucuz

bakımı daha ucuz 

dizel yakıtta artık ucuz değil

Toplam Hit: 6500 Toplam Mesaj: 47
araç tavsiye