folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Notebook Sorunu & Teknik Servisleri Hakkında

Asus Notebook Sorunu & Teknik Servisleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yaklaşık 3 ay önce nişanlıma asus notebook almıştım dün şarja takmış bugün sabah açılmamış hiç elektrik gelmiyormuş

dedim bataryası bitmiştir yok sabaha kadar şarda kaldı dedi bataryayı sök tak dedim kaçkere söküp takdım dedi

1. Servise göndermeden yapılabilecek birşey varmı?

2. Asusun kendisinin servis hizmeti varmı? nette hep taşaron servisler var. hani logitech gibi yurt dışıda olsa göndereyim?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

merhaba sorunun batarya da olduğunu nereden biliyorsun?

Bataryayı çıkartıp AC adaptör ile deneme yaptımı arkadaş?

Şayet AC adaptör ile çalışmıyorsa, elektirik beslemesinde sorun olabilir.. En kötü ihtimalle anakart arızası olabilir.

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

%50 ihtimal power kablosu, %50 ihtimal adaptör bozulmuştur. Garanti yoksa servisle uğraşmaya gelmez

35 liraya yansanayi adaptör, yada 3 liraya power kablosu :)

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

%50 ihtimal power kablosu, %50 ihtimal adaptör bozulmuştur. Garanti yoksa servisle uğraşmaya gelmez

35 liraya yansanayi adaptör, yada 3 liraya power kablosu :)

garantiliyse de kablo, adaptör için uğraşmaya değmez. ama bu besleme arızası olabilir. başka bi adaptörle deneyip. haber ver. hatta ara beni bakem bi.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şarja takınca bilgisayarın ışığı yanıyor diyo şarj ışığı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Servisleri iyidir sorun olmaz, asus.com.tr den ytkili servis numaralarını alıp iletişimegeçebilirsin.

3aylık aletin garantisi vardır, direk aldığın yere götür garantiye göndersinler.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Servisleri iyidir sorun olmaz, asus.com.tr den ytkili servis numaralarını alıp iletişimegeçebilirsin.

3aylık aletin garantisi vardır, direk aldığın yere götür garantiye göndersinler.

Asus orjinal servisi bir istanbul bir ankarada var

istanbulu aradım çıkmıyo

ankarayı aradım anlattım durumu bataryayı çıkarıp power düğmesine basarak açmaya çalışın dedi bir kaç defa basın açılmazsa ups kargoyla bize gönderin dedi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

10-12 gün sürüyor geri gelmesi

bir de ups, notebook u gelip evden alıyor .  Anlaşmaları varmış =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

yaklaşık 3 ay önce nişanlıma asus notebook almıştım dün şarja takmış bugün sabah açılmamış hiç elektrik gelmiyormuş

dedim bataryası bitmiştir yok sabaha kadar şarda kaldı dedi bataryayı sök tak dedim kaçkere söküp takdım dedi

1. Servise göndermeden yapılabilecek birşey varmı?

2. Asusun kendisinin servis hizmeti varmı? nette hep taşaron servisler var. hani logitech gibi yurt dışıda olsa göndereyim?

--------------------------

istanbulda  ve ankarada olmak üzere 2 tane servisi genelde istanbul bakıyor ama ortalama 10 iş gününde onarımı yaparlar  bendeki gibi kargo bilgilerini yanlış girmezlerde en fazla  10 günde alırsın laptop u ayrıca sakın müşteri hizmetlerini arıyayım deme baglanamazsın siktigiminin koskoca asussunda 5 tane oparatör çalısıyo  1 hafta ugrastım 2 defa baglana bıldım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sıkıntısı adaptördür onun. daha cumartesi günü sıfır i3 işlemcili asus aldık, evde sistem kurmak için açtık. alet açılmıyo. şarj almıyo. teknosaya geri götürdük. incelediler ettiler vs. sonuçta adaptörün arızalı oluğunu anladılar (!) daha yüksek watt lı sıfır başka adaptör verdiler yerine. bizi uğraştırmadılar şükür :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

tadaaaa http://www.tahribat.com/Forum-Asus-Vatan-Bilgisayar-Rezilligi-152951/ :DDD

..
Toplam Hit: 2276 Toplam Mesaj: 15