Asus P750
-
evet arkadaşlar elimdeki n73me yi satıp asus p750 almayı düşünüyorum kullanan bilen gören varsa bana artı ve eksi yönlerini söyleyebilirlermi şu ana kadar tr dilde bazı problemler çıkardığını duydum ama kararsızım onun için n73ü satıp 400 ytl daha ekleyip bunu alsammı yoksa nokiadan devam etmekmi veyahutta asus değilde bildiğiniz hp marka bir ürün almakmı sizce ne yapmalıyım?
bana artı ve eksi olarak izah ederseniz daha iyi kavrarım olayı.
-
hiç kimsenin yorumu yokmu şimdi koca tahribatta :|
-
hoca bende windows mobile'a gecmeyi falan çok istiyodum önceden şimdi bi tane p990i 'm var.
çok memnunum kendisinden.:)
PPC lerin sesleri çok az oluyo ama programla belki yükseltebilirsin.
yanlış hatırlamıyosam o alette gps de vardı.
bence alınabilitesi en yüksek olan PPC dir P750.
-
hacı özzellikleri süper seste iyi yani 525 te bana iyi geldiyse bundada iyidir sanırsam :/
gpsde var wireless b/g var ne ararsan var ama 850 ytl ye değermi? bide sorun çıkarıyıormuş bu :S
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------hacı özzellikleri süper seste iyi yani 525 te bana iyi geldiyse bundada iyidir sanırsam :/
gpsde var wireless b/g var ne ararsan var ama 850 ytl ye değermi? bide sorun çıkarıyıormuş bu :S
----------------------------benm telefon ipod gibi ses çıkarıyo valla.ses sana yettiyse 525te bunda da yeter diye düşünüyorum.
gps olması güzel.wireless olmassa olmaz oldu bluetooth gibi.850 ytl azımsanacak bi parada değil valla.
çıkardığı sorun neymiş ^o)
-
hoca mesela buerada adamlar resmen sıralamışlar :/
http://forum.donanimhaber.com/m_24787543/tm.htm
bende kararsız kaldım 850 ytl ile ben notebook alıırım o parayı versemmi acaba :/
-
hacı istersen ikinci el al.
ama bence adamların saydığı her sorun mutlaka olmuyodur.olsa da düzeltilemez değil o sorunlar
yine de sen bilirsin
-
en nefret ettiğim şey garanti hocam o yüzden uğraşmak istemiyorum n73üm bütün hatalı ama bilerek göndermiyorum hep kendim yazılımsal hataları tamir ediyorum donanımsal olursada yedek parça temin ediyorum bu garanti işi çok dandik 15 gün bekle yapılacak diye bi git kullanıcı hatası diye telefonu verdiğin gibi geri al saçmalıktan başka birşey değil bence
-
p750 güzele benziyor, fakat 320x240px 65k ekran bir multimedya cihazı için çok kalitesiz ve yetersiz bana göre.
-
trampfd bunu yazdı:
-----------------------------p750 güzele benziyor, fakat 320x240px 65k ekran bir multimedya cihazı için çok kalitesiz ve yetersiz bana göre.
-----------------------------hacı onu asus belirlemiyorki wm belirliyo ekran çözünürlüğünü windows mobile belirliyo maalesef trek sorun bence donanımsal olarak ram :/ 64 mb :/:
-
Simdi siyanojen kardesim bende bu telefonu bekliyorum.Hp ipaq 614c alicaktim fakat musteri sikayetlerini arastirinca almaktan vaz gectim.Cunku soyle adam
gibi birsey ariyorum windows mobile icin program yazicam , sonra oneriyle Asus p750 yi duydum saglam diye sorun cikarmaz diye fakat bu model turkiyeye
gelir gelmez kisa surede toplatildi cunku galiba turkce cevirisinde yada baska yerinde problem vardi o yuzden asil distrubutoru daha dagitmiyor galiba.
O yuzden bu telefonu almadan once biraz bekle , tamamen turkiyeye girip satilmaya baslandiktan sonra al.Ben bu telefonu bekliyorum ve alicam.