Asus Zenfone 2 Tantıldı.
-
Asus Türkiye'nin twitter sayfasındaki şikayetler için girmiştim ama bir baktım zenfone 2 tanıtımı yapılmış.Telefon 4 gb olması ile ünlüymüş sanırım. Bir kaç teknoloji sayfasında haberlere çıktı.
Zenfone akıllı telefon ailesinin yeni üyesi olan Zenfone 2, 5.5 inç büyüklük ve 1080x1920 piksel çözünürlüğünde ekranla geliyor. 2.3GHz Intel Atom Z3580 yonga setinden gücünü alan cihaz ayrıca dünyanın ilk4GB RAM'li akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Bunların yanında OpenGL 3.0 destekli PowerVR G6430 GPU'ya sahip olan cihaz grafik anlamında da bir hayli iddialı.
13MP f/2.0 ana kameraya sahip olan Zenfone 2, 85 derece açılı 5 MP özçekim kamerasıyla da tüketicileri etkileyeceğe benziyor. Çift-SIM ve LTE bağlantı özelliğini de bünyesinde barındıran cihaz, 3,000mAh değerinde de bataryaya sahip. Bunun yanında cihazın bu bataryası sadece 39 dakikada %60 şarj olabiliyor.
Zenfone Zoom
Asus'un 3x optik yakınlaştırma lensine sahip kamera telefonu Zenfone Zoom, 5.5-inç 1080p ekrana sahip. 13MPdeğerinde de arka kamerayla gelen cihazın bu kamerası 3x optik yakınlaştırma lensi ve optik görüntüleme sabitlemeözellikleriyle ön plana çıkıyor.
Gücünü ise 64-bit dört çekirdekli Atom işlemciden alan Zenfone Zoom'da ayrıca, 5MP değerinde geniş açılı özçekim kamerası yer alıyor.Bunların yanında 158.9 x 78.84 x 11.95 mm inceliğe ve 185 gram ağırlığa sahip Zenfone Zoom'un fiyatı ise 399 dolar.
Son olarak bu iki modelin de Mart ayında satışa çıkacağını belirtelim.
Teknokulis.
http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/
Biraz kötü bir paylaşım olmuş olabilir ama çok duyulmadı sanırım telefon.
Güzele benziyor.Htc gibi Brushed-metal kasa dedikleri kasaya geçilmiş tam anlamıyla.
-
Bakalım bu sefer nasıl olacak. Türkiye Eylül gibi gelir anca
sırf suna rahat bakmak için pc açtım
olmamış bence. neden derseniz 1. pil o ekrana az artık 4500 mahları görmek iştiyorum. 4 gb ram alıp nereme koyam bilemedim. 2 gb var zaten yetiyor anasını satıyım. Ama en çokta hoparlörün o metalimsi kısmını arka değilde üşte koymalarına sevindim toz oluyor temizliyemiyoruz bir mühendiste düşünüp üşte koymuş tebrik ederim
alınırmı derseniz 1150 tel civarı gelir türkiye alınmaz lenovo xiaomi bekleyin. asus intel işlemci fantezisine devam etsin
edit 2 gb versiyonu 900 tl civarı gelirsen bunu ablama verir ona bakabilirim de hiç belli olmaz beklemede kalın bence
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kFwKbutYFkk
edit3
[quote]Orijinalden alıntı: 2smoke
TR ye 2 ram ve 1.8 olan versiyon gelir %99. Aynı şimdi olduğu gibi. İthal ürünlere extra vergide gelecek. Bakalım kaç tl olacaklar. full hd ekran olduğuna göre 1000 lira diyorum ben en ucuz. Mayıstan evvelde gelmez. Lolipop la gelecekse bizdekilerede verince çıkarırlar diye düşünüyorum. Birde 5.0 diyor, o zamana 5.2 falan çıkar herhalde.
Ben bunu satarsam ilerde birdaha alacağımı sanmıyorum. Açıkcası lumia 1330 un tipini merak ediyorum. Adam gibi bir şekli olursa onu düşünüyorum. Pureview kamera fark yaratıcaktır her türlü.
[/quote]
yorum şağlam olmuş aynı düşüncedeyim
Atakan tarafından 06/Oca/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Çerçeveyi ufaltip, kilit tuşunu arkaya almışlar. LG özentisi olmuş ama güzel olmuş. 5.5 inç büyük bana göre. Telefonda en ideal ekran boyutu 4,7 ve 5 inç. Üstü elde tutulmuyor, tablet gibi oluyor.
4 GB ram sırf fiyatı şişirmek için koyulmuş diye düşünüyorum. Gereksiz. Gerekli olduğu zaman geldiği vakit bu telefon hurdaya çıkar.
-
Fiyat çok iyi ya. 199$ 2 gb ramli olanı
249$ 4 gb ramli olanı.
Bence bu güzel olmuş. Önceki serideki hayvanlık ve pil sorunu çözülmüş anlaşılan.Ama mayı veya haziran ayında piyasaya çıkması bekleniyormuş. O zamana zaten anti damping vergiside çıkar.
-
Siz siz olun asustan uzak durun. Garantiye işiniz düştü müydü sıçtınız demektir. Şikayetvar da ki şikayetleri kaale almayan sanıyorum tek büyül firma. Şerefsizler.
-
lan durun daha yeni asus zenfone 6 alıcam şurda 15 gün içinde
-
seboist bunu yazdı
Şarj sıkıntısı var diyollar.
-
rapidhacker550 bunu yazdıseboist bunu yazdı
yok hocam ya sabah akşam elinden telefonu düşürmeyenler için geçerli o bana hayli hayli yeter
-
seboist bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıseboist bunu yazdı
yok hocam ya sabah akşam elinden telefonu düşürmeyenler için geçerli o bana hayli hayli yeter
o zaman 6 alma 5 al , yada beklesen daha iyi
bence g2 al bana dua edersin her şekilde şarj gidiyor root yapmazsan zenfone 4 5 6 da sarj sıkıntı
-
Atakan bunu yazdıseboist bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıseboist bunu yazdı
o zaman 6 alma 5 al , yada beklesen daha iyi
bence g2 al bana dua edersin her şekilde şarj gidiyor root yapmazsan zenfone 4 5 6 da sarj sıkıntı
hocam ben asus u çok seviyorum öyle böyle değil :)
kendimi bağdaştırmışım yani onların para kazanmasını istiyorum :)
-
Bende yeni bir şey alacağım Huawei g7 ile Asus zenfone 6 arasındayım.
Bu gelene kadarrrr... biraz daha bakayım ben.