Asus Zenfone 2 Tantıldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Asus Türkiye'nin twitter sayfasındaki şikayetler için girmiştim ama bir baktım zenfone 2 tanıtımı yapılmış.Telefon 4 gb olması ile ünlüymüş sanırım. Bir kaç teknoloji sayfasında haberlere çıktı.

Zenfone akıllı telefon ailesinin yeni üyesi olan Zenfone 2, 5.5 inç büyüklük ve 1080x1920 piksel çözünürlüğünde ekranla geliyor. 2.3GHz Intel Atom Z3580 yonga setinden gücünü alan cihaz ayrıca dünyanın ilk4GB RAM'li akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Bunların yanında OpenGL 3.0 destekli PowerVR G6430 GPU'ya sahip olan cihaz grafik anlamında da bir hayli iddialı.

13MP f/2.0 ana kameraya sahip olan Zenfone 2, 85 derece açılı 5 MP özçekim kamerasıyla da tüketicileri etkileyeceğe benziyor. Çift-SIM ve LTE bağlantı özelliğini de bünyesinde barındıran cihaz, 3,000mAh değerinde de bataryaya sahip. Bunun yanında cihazın bu bataryası sadece 39 dakikada %60 şarj olabiliyor.

Zenfone Zoom

Asus'un 3x optik yakınlaştırma lensine sahip kamera telefonu Zenfone Zoom, 5.5-inç 1080p ekrana sahip. 13MPdeğerinde de arka kamerayla gelen cihazın bu kamerası 3x optik yakınlaştırma lensi ve optik görüntüleme sabitlemeözellikleriyle ön plana çıkıyor.

Gücünü ise 64-bit dört çekirdekli Atom işlemciden alan Zenfone Zoom'da ayrıca, 5MP değerinde geniş açılı özçekim kamerası yer alıyor.Bunların yanında 158.9 x 78.84 x 11.95 mm inceliğe ve 185 gram ağırlığa sahip Zenfone Zoom'un fiyatı ise 399 dolar.

Son olarak bu iki modelin de Mart ayında satışa çıkacağını belirtelim.

Kaynak : http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2015/01/05/ces-2015-4gb-ramli-asus-zenfone-2-ve-zenfone-zoom-duyuruldu

Teknokulis.

http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/ 

Biraz kötü bir paylaşım olmuş olabilir ama çok duyulmadı sanırım telefon. 

Güzele benziyor.Htc gibi Brushed-metal kasa dedikleri kasaya geçilmiş tam anlamıyla.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Bakalım bu sefer nasıl olacak.  Türkiye Eylül gibi gelir anca

sırf suna rahat bakmak için pc açtım 

olmamış bence. neden derseniz 1. pil o ekrana az artık 4500 mahları görmek iştiyorum. 4 gb ram alıp nereme koyam bilemedim. 2 gb var zaten yetiyor anasını satıyım. Ama en çokta hoparlörün o metalimsi kısmını arka değilde üşte koymalarına sevindim toz oluyor temizliyemiyoruz bir mühendiste düşünüp üşte koymuş tebrik ederim

alınırmı derseniz 1150 tel civarı gelir türkiye alınmaz lenovo xiaomi bekleyin. asus intel işlemci fantezisine devam etsin

edit 2 gb versiyonu 900 tl civarı gelirsen bunu ablama verir ona bakabilirim de hiç belli olmaz beklemede kalın bence

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kFwKbutYFkk

edit3

[quote]Orijinalden alıntı:  2smoke

TR ye 2 ram ve 1.8 olan versiyon gelir %99. Aynı şimdi olduğu gibi. İthal ürünlere extra vergide gelecek. Bakalım kaç tl olacaklar. full hd ekran olduğuna göre 1000 lira diyorum ben en ucuz. Mayıstan evvelde gelmez. Lolipop la gelecekse bizdekilerede verince çıkarırlar diye düşünüyorum. Birde 5.0 diyor, o zamana 5.2 falan çıkar herhalde.

Ben bunu satarsam ilerde birdaha alacağımı sanmıyorum. Açıkcası lumia 1330 un tipini merak ediyorum. Adam gibi bir şekli olursa onu düşünüyorum. Pureview kamera fark yaratıcaktır her türlü.

[/quote]

yorum şağlam olmuş aynı düşüncedeyim

Atakan tarafından 06/Oca/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çerçeveyi ufaltip, kilit tuşunu arkaya almışlar. LG özentisi olmuş ama güzel olmuş. 5.5 inç büyük bana göre. Telefonda en ideal ekran boyutu 4,7 ve 5 inç. Üstü elde tutulmuyor, tablet gibi oluyor. 

4 GB ram sırf fiyatı şişirmek için koyulmuş diye düşünüyorum. Gereksiz. Gerekli olduğu zaman geldiği vakit bu telefon hurdaya çıkar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Fiyat çok iyi ya. 199$ 2 gb ramli olanı

249$ 4 gb ramli olanı.

Bence bu güzel olmuş. Önceki serideki hayvanlık ve pil sorunu çözülmüş anlaşılan.Ama mayı veya haziran ayında piyasaya çıkması bekleniyormuş. O zamana zaten anti damping vergiside çıkar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Siz siz olun asustan uzak durun. Garantiye işiniz düştü müydü sıçtınız demektir. Şikayetvar da ki şikayetleri kaale almayan sanıyorum tek büyül firma. Şerefsizler. 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lan durun daha yeni asus zenfone 6 alıcam şurda 15 gün içinde

ebedi devlet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı

Şarj sıkıntısı var diyollar.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

yok hocam ya sabah akşam elinden telefonu düşürmeyenler için geçerli o bana hayli hayli yeter

ebedi devlet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    seboist bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

yok hocam ya sabah akşam elinden telefonu düşürmeyenler için geçerli o bana hayli hayli yeter

o zaman 6 alma 5 al , yada beklesen daha iyi 

bence g2 al bana dua edersin her şekilde şarj gidiyor root yapmazsan zenfone 4 5 6 da sarj sıkıntı

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    seboist bunu yazdı

o zaman 6 alma 5 al , yada beklesen daha iyi 

bence g2 al bana dua edersin her şekilde şarj gidiyor root yapmazsan zenfone 4 5 6 da sarj sıkıntı

hocam ben asus u çok seviyorum öyle böyle değil :)

kendimi bağdaştırmışım yani onların para kazanmasını istiyorum :)

ebedi devlet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Bende yeni bir şey alacağım Huawei g7 ile Asus zenfone 6 arasındayım.

Bu gelene kadarrrr... biraz daha bakayım ben.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 3103 Toplam Mesaj: 25