Ata Demirer - Osmanli Cumhuriyeti Filmi.
-
recep ivedik hepsine takar :D bilmeyen kalmamış bizim dersane hocası bile gelip recep ivedii izledinizmi falan diyo 22 şubatta patlama yaşancak :D
-
osmanlı cumhuriyeti işi götürür
-
Recep ivedik ile bu film kiyaslanamaz ki, kalite farki var bence bi kere
Recep Ivedik komik olabilir ama Osmanli cumhuriyeti hem komik, hemde bir mesaj veriyor. buda onu kaliteli yapiyor olsa gerek :) -
Konuyu hortlatiyorum . Hortlanmasi gereken bir film bence son zamanlarda izledigim en iyi Turk filmlerinden biri . Bir suru mesaj var ozellikle de sonunda ... Gercekten duygulandim . Daha 30 dk oldu filmden cikali fakat etkisi bende surucek gibi ... Bence Mustafa filmi gibi herkesin izlemesi gereken bir film bence . Sizin yorumlariniz ?
-
break bunu yazdı:
-----------------------------
Konuyu hortlatiyorum . Hortlanmasi gereken bir film bence son zamanlarda izledigim en iyi Turk filmlerinden biri . Bir suru mesaj var ozellikle de sonunda ... Gercekten duygulandim . Daha 30 dk oldu filmden cikali fakat etkisi bende surucek gibi ... Bence Mustafa filmi gibi herkesin izlemesi gereken bir film bence . Sizin yorumlariniz ?
-----------------------------komedi agırlıklı olur sandık gittik bayagı sosyal mesaj vermişler filmde. ama konu olarak sacma geldi :/
-
gençlik orada reaksiyon arama = G.O.R.A
-
Bende , "Güzel Olursa Reaksiyon Alırız" diye duymuştum...
-
çok güzel olacak ay :D osmanlı cumuriyetini boşverde arog ile reco ivedik 2 iyi kapışır bakalım hangisi en fazla izlenecek.
-
Ata Demirer Osmanlı Cumhuriyeti
upload edebilecek varmı ?
-
arkadaşlar şu anda filmi yeni izledim ve inanın özellikle son sahnelerde göz yaşlarımı zor tuttum.Atatürkten bahsedilirken tüyleirm diken diken oldu.Cidden güzel bir film bir kez daha Atatürk'ün kim olduğunu güzelce gösterdiği için emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum.Çok güzel...
Toplam Hit: 3878 Toplam Mesaj: 21