Atatürk"Ün Dünyadaki Büstleri
-
Bilmiyorum veldimi aramlada denk gelmedim paylaşayım dedim

Avusturalya - Canberra

Romanya Bükreş Hükümet binasının önü

Türkmenistan

Burası Küba oluyor
-
bence Atatürk için bu kadar heykel cok az.
-
Türkmenistan daki çok hoşuma gitti :|
-
vayy güzelmiş valla ama daha çok yerde görmek isteriz...
-
türkiyede atatürk büstleri en çok turgut özal zamanında artmıştır hatırlayanlar çıkarmı bilmem ama turgut özal imfden para alırken anlaşma şöyleydi alınan paralarla fabrika üretim tesisi vs kurulmayacak.alınan paralarla atatürk büstleri yapılacak çocuk parkları açılacak vs vs. o gunlerde ulkede bi atatürk bürstü ,heykeli .çocuk parkı patlaması yaşanmıştı bugünlere nasıl geldiğimizin özetidir buda konuyla alakası yok ama soyleyesim geldi
-
cok güzel bir sey ama biz kendi atamızın degerini bilmedikten sonra benim icin bu büstler bir anlam ifade etmez.
-
Bizim gençliğimiz kendi tarihini bilmediği için Che Guevera, Casro hayranı. Onlarda Atatürk hayranı. Demekki ne olacak Che tişörtleri kalkacak yerine Atatürk rozetleri gelecek. Ve Şu Çılgın Türkler kitabı mutlaka okunacak. Ne Mutlu Türküm Diyene...
-
konuyla pek alakası olmıyabilr ama okuduğum kadarıyla Fidel Castro tam bir Atatürk hayranıymış Küba'da okullarda Atatürk diye bir ders gösteriliyormuş sanırım hatta Atatürk'ü anlatan kitapçıklar bastırarak dağıtmış
-
romanyadaki atatürk büstünü yakından görme imkanı buldum sanki kıyıda bir yere koymuşlar gibiydi
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------bence Atatürk için bu kadar heykel cok az.
-----------------------------
Bunlar tatamı değildir herhalde, bengladeşte de var bir tane. -
ilk defa gördüm ama gerçekten çok güzel bizim açımızdan olumlu
liderimizi de dünyanın yakından tanıması lazım
Toplam Hit: 3273 Toplam Mesaj: 15