Ataturkvenutuk.Com Açıldı
-
Abi nutuk sayfasını geliştirebilirsin bence, temalar ve özelleştirme yeterli değil gibi.
ya da ben yeni uyandım diye gözlerim acıyor.
edit: buradan da tekrar okuyacağım ona göre :D
EnableTurk tarafından 03/Mar/26 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Emeğine sağlık hocam
-
türk tarih kurumu ve atatürk araştırma merkezi'nin yayınladığı kitapları da linklemek gerekiyor, hep bilindik kitapları linklemişsiniz hocam. bu iki kurumun çıkarttığı atatürk kitaplarının benzeri yok piyasada.
-
Fikir çok güzel. şu hali bile faydalı. tema görünümü iyileştirebilir. fontlar daha güzel seçilebilir. İçerik biriktikçe sitede kaybolup sıkılabilir insanlar. O yüzden arama kısmını fonksiyonel bir tarzda yapabilirsiniz. çok anladığımdan değil ama ilerisi için diyorum.
-
Hocalar teşekkürler, şimdiye kadar söylediğiniz tüm geliştirmeler çok güzel, insan içinde olunca bazı şeyleri kaçırabiliyor tabi.
Paragraf eklenecek, arama konulacak, kitaplar eklenecek/değiştirelecek.
-
bi çok yerde, oturumda, gururla paylaşıyorum arkadaşım yaptı diye hocam tekrar ve tekrar ellerine sağlık yardıma ihtiyac olursa ben de buradayım.
esenlikler
-
TxT bunu yazdı
bi çok yerde, oturumda, gururla paylaşıyorum arkadaşım yaptı diye hocam tekrar ve tekrar ellerine sağlık yardıma ihtiyac olursa ben de buradayım.
esenlikler
Sağol hocam var ol, çok mutlu oldum.
Okumayı iyileştirmesi açısından paragraflarda düzenleme yaptım, kitapların linkleri değiştirildi ve farklı kaynaklardan kitaplar eklendi, Türk Tarih Kurumu gibi. Hem başlıklarda hemde içerikte arama özelliği de eklendi. Genel manada pek eksik kalmadı gibi.
-
twiter'dan rt ile destek verirseniz sevinirim hocalar.
https://x.com/AtAvratApabos/status/2046982426056917007
Biocyte tarafından 22/Nis/26 19:24 tarihinde düzenlenmiştir -
startupsgame.com
corumhizmet.com
corumrehberi.net
makaleyaz.net
Bu sitelerde reklamını yapmama müsaaden var mı hocam? -
C_e_Z_a bunu yazdı
startupsgame.com
corumhizmet.com
corumrehberi.net
makaleyaz.net
Bu sitelerde reklamını yapmama müsaaden var mı hocam?tabii ki hocam teşekkür ederim.