ATI Ekran Kartı Görüntü Sorunu
-
hocam al ekran kartını çöpe at..bıktım ati lerden artık..aynı sorun bende var..driverini yüklemiyorum artık...yoksa kaldırıp atcam pc yi balkondan aşşa..
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hocam driverla alakalı olan tüm yazılımları kaldır, bilgisayarı yeniden başlat,
Daha sonra bu linkten http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.24〈=Turkish
(İşletim sistemini XP Professional 32-Bit olduğunu varsayıyorum..) sürücüyü yükle, sonra yeniden başlat, olmazsa yapacak bir şey, aynı sorunla çok karşılaştım, doğru sürücüyü yüklemeyince öyle oluyor..
Doğru sürücüyü yükleyince hallolacaksa sorun yok. Bulana kadar denerim artık
-----------------------------Bulana kadar diye bir şey yok hocam, ati nin desteği bu konuda çok iyi, verdiğim linkten Catalyst Software Suite yazısının karşısındaki Download linkinden indir, bu olmazsa hiç biri olmaz zaten..
-
Driver'ı kurdu ama hala aynı. Küfür etcem az kaldı ...
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------kare kare olma olayı
1-ekranının temiz olarak gösterebileceği çöz. yüksek bir çöz kullanılarsan olur.
2-kontrast la oynamayı dene.Catalyst Control Center dan gamma ayarlarını dene.Kontrast galiba çok olunca oluyodu böle bişi.
ekranın marka model boyut solermisin bide crt mi lcd mi led mi?
-
monitörün hertz ayarını falan kurcala diyecem ama pek alakalı değil gibi
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------kare kare olma olayı
1-ekranının temiz olarak gösterebileceği çöz. yüksek bir çöz kullanılarsan olur.
2-kontrast la oynamayı dene.Catalyst Control Center dan gamma ayarlarını dene.Kontrast galiba çok olunca oluyodu böle bişi.
ekranın marka model boyut solermisin bide crt mi lcd mi led mi?
-----------------------------Hocam sinirlenip söktüm kartı ama şimdi bi tekrar takayım. Montir LCD LG W2243
-
Gama ayarlarını falan değiştirdim ama olmadı gene. XP açılırken acayip kasılıyor nedendir anlamadım. Kartı çıkarttım yarın iade etcem. Onboard ekran kartını kullanıyorum. Açılışta hiç kasılma falan yok.
-
Salu3 bunu yazdı:
Gama ayarlarını falan değiştirdim ama olmadı gene. XP açılırken acayip kasılıyor nedendir anlamadım. Kartı çıkarttım yarın iade etcem. Onboard ekran kartını kullanıyorum. Açılışta hiç kasılma falan yok.
-----------------------------:| tabi kartta problem olma olasılığıda vardı.kimse akıl edememiş :D
-
1.Ekran kartının drıver ı dogru yuklemedıgınden olabılır,eger yukledıysen
2.Ekran kartında problem olabılır...Hıc olmadı,
3.Git ekran kartını aldıgın yere adam gıbı halletsınler ;) hadı kolay gele kardes...
-
Yorumlar ve yardımlar için teşekkür ettim herkese