folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Atlasjet Yolcu Uçağı Düştü

Atlasjet Yolcu Uçağı Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Türkiye nin gündemini değiştirmek isteyenler iş başında ak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin

uçağın normalde kiralandığı şirket tarafından düzenli olarak bakımının yapılması gerekiyormuş

ama uzun bi süredir uçak bakımı yapılmamış ve bu şekilde uçuruluyormuş... 

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Allah Rahmet Eylesin Amin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamtar
    yamtar's avatar
    Erkek

arkadaş zaten bu çakma firmalara oldum olası güvenmezdim. az önce bir bakayım sitelerine dedim hala yok bilet 74 zart zurt reklam yapıyor kavatlar

http://www.atlasjet.com/

amina koyum uçağı düşmüş bir sürü insan ölmüş hiç adamların sikinde değil sanki. bir haber geç ne bileyim bir siyah kurdela tak bu kadarda kansızlıkmı olur

Kanını taşıyandan başkasına inanma!" Mustafa Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yamtar
    yamtar's avatar
    Erkek
    DeFactorx bunu yazdı:
    -----------------------------
    olenlerın coguna yakını ogretım gorevlısı ve ogrencıler :(
    -----------------------------
    ne olacak hocam parası olan adam atlasjetle uçarmı. hayatlarını eğitim için harcamış öğretim üyelerimizin ruhları şad olsun

Kanını taşıyandan başkasına inanma!" Mustafa Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Çok üzücü bir hadise, Allah'tan ölenlere rahmet ve ailelerine sabır diliyorum.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Erkek
    türk hava kurumu 2. el uçaklarını atlasjet e sattı..

lisan-ı münasip....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

ölenlere allahtan rahmet dilerim

arkadaşlar bu ısparta havaalanına fazla uçak gelmez haftada bir yada iki kez gelir benim kızdığım nokta neden trafiği az diye dandik uçakları gönderiyorlar ellerinde  küçük airbuslarda var bu adamların nedir bu yani THY de aynı antonov tipi uçak gönderiyor ıspartaya o uçaklarda boktan o antonovların avrupada bazı limanlara girişleri bile yasak atlas jet ve THY ye ısparta vatandaşı olarak yazıklar olsun diyorum bu uçaklar buraya geldiği sürece uçağada binmemeye kararlıyım

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Öncelikle ölenlere Allah tan rahmet,ailelerine baş sağlığı diliyorum fakat bence garip bir durum var,dikkat ettiniz mi uçak öyle abarttıkları gibi paramparça değil, gövdesinin %70 i bir arada duruyor ve camlar bile kırılmamış, birde uçakta alanında uzman 6 nükleer fizikçi varmış! , çok paranoyak bir toplum olabiliriz ama bu kadarıda tesadüf olamaz,dimi_?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Ölenlerin arasında 6 nükleer fizikçide varmış,kolay mı yetişiyo bu bilimadamları ya..Tamda nükleer işine el attığımız günlerde :|

Her Hakkım Saklıdır
Toplam Hit: 7766 Toplam Mesaj: 23