Atlasjet Yolcu Uçağı Düştü
-
Türkiye nin gündemini değiştirmek isteyenler iş başında ak
-
Allah rahmet eylesin
uçağın normalde kiralandığı şirket tarafından düzenli olarak bakımının yapılması gerekiyormuş
ama uzun bi süredir uçak bakımı yapılmamış ve bu şekilde uçuruluyormuş...
-
Allah Rahmet Eylesin Amin...
-
arkadaş zaten bu çakma firmalara oldum olası güvenmezdim. az önce bir bakayım sitelerine dedim hala yok bilet 74 zart zurt reklam yapıyor kavatlar
amina koyum uçağı düşmüş bir sürü insan ölmüş hiç adamların sikinde değil sanki. bir haber geç ne bileyim bir siyah kurdela tak bu kadarda kansızlıkmı olur
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
olenlerın coguna yakını ogretım gorevlısı ve ogrencıler :(
-----------------------------
ne olacak hocam parası olan adam atlasjetle uçarmı. hayatlarını eğitim için harcamış öğretim üyelerimizin ruhları şad olsun -
Çok üzücü bir hadise, Allah'tan ölenlere rahmet ve ailelerine sabır diliyorum.
-
türk hava kurumu 2. el uçaklarını atlasjet e sattı..
-
ölenlere allahtan rahmet dilerim
arkadaşlar bu ısparta havaalanına fazla uçak gelmez haftada bir yada iki kez gelir benim kızdığım nokta neden trafiği az diye dandik uçakları gönderiyorlar ellerinde küçük airbuslarda var bu adamların nedir bu yani THY de aynı antonov tipi uçak gönderiyor ıspartaya o uçaklarda boktan o antonovların avrupada bazı limanlara girişleri bile yasak atlas jet ve THY ye ısparta vatandaşı olarak yazıklar olsun diyorum bu uçaklar buraya geldiği sürece uçağada binmemeye kararlıyım
-
Öncelikle ölenlere Allah tan rahmet,ailelerine baş sağlığı diliyorum fakat bence garip bir durum var,dikkat ettiniz mi uçak öyle abarttıkları gibi paramparça değil, gövdesinin %70 i bir arada duruyor ve camlar bile kırılmamış, birde uçakta alanında uzman 6 nükleer fizikçi varmış! , çok paranoyak bir toplum olabiliriz ama bu kadarıda tesadüf olamaz,dimi_?
-
Ölenlerin arasında 6 nükleer fizikçide varmış,kolay mı yetişiyo bu bilimadamları ya..Tamda nükleer işine el attığımız günlerde :|